Handy

 

В света на градинарството италианската компания Handy е постоянен фактор при производството на градински инструменти, градински мебели и парапети. Градински професионалисти, домашни градинари, озеленители и експерти избират предложенията на Handy за да правят атрактивни външни и вътрешни пространства - от малки до големи градини публични и частни зони.
Handy се грижи с истинска любов за всеки един продукт, прогнозиран и реализиран с най-новите технологии, отличаващ се със стил и функционалност в дизайна.

Високо качество в световен мащаб - във всяка Handy продуктова линия можете да намерите:

    Най високо качество на материалите;
    Оптимизиране на производството;
    Строг контрол по време на целия производствен цикъл;
    Строг контрол по време на довършителните работи.

Всички тези стъпки са Вашата гаранция за всеки един Handy продукт, притежаващ знак: Handy високо качество. Философията на Handy: високо качество на Вашият живот. Като фирма, която е наясно с важността на опазването на природата, Handy използва само дървесина, идваща от страни, където след добив на дървесина се извършва залесяване, като използва и лакове, които не съдържат вредни вещества. Една интересна еволюция през годините. The Officine Piazza Handy започва работа в “градината” на пазара през 1975 г. Към днешна дата Handy Ви предлага над 600 продукти, разделени в три конкретни линии (Стандартна, Професионална и Хоби), всяка от които представя различни разновидности.

След това Handy реализира две нови линии продукти: градински мебели и парапети. Тези нови линии позволяват разширяване на международната система за дистрибуция.

Покажи:
Ред:
Лозарска ножица Handy 7010
Професионални лозарски ножици с диаметър на рязане 20-25 мм, дължина 220 мм и тегло 340 гр. ..
22,00 лв.
Лозарска ножица Handy 7011
Професионални лозарски ножици с диаметър на рязане 20-25 мм, дължина 210 мм и тегло 300 гр. ..
18,00 лв.
Ножица за клони гилотина Handy
Ножица за клони - гилотина снабдена с двойна лостова система за облекчаване на усилието при срез. Ер..
42,00 лв.