Agrimotor Ltd

 

Компанията Agrimotor е създадена през 1996 г. В началото в Agrimotor са сглобявани малки бензинови двигатели по италиански лиценз, за производство и търговия с електрически генератори и градинска техника. Производството и продуктовата гама са се променили значително през 2004 г., когато сегашният собственик закупува компанията.

Основни продукти са станали миксери за бетон /бетонобъркачки/ и електрически косачки. През 2009 г. е представена нова продуктова гама от бензинови мотофрези, произведени с бензинови двигатели от различни марки и с различна мощност, оборудвани с набор от полезни аксесоари. През последните няколко години, към новата продуктова група са добавени пръскачки, които (с изключение на няколко вида) се произвеждат във Фехердярмат - Унгария.

Общата площ на обектите за производство е 25 000 м2, от които производствените халета са 4800 м2, а складовете са 10 000 м2. По време на сезона общия брой на работниците е 200 души.

Структурата и продажбите на компанията били генерално променени през последните няколко години. Логистиката е била възложена на външни изпълнители. Търговският отдел се премества в Будапеща, докато производството остава във Фехердярмат - Унгария. Наскоро Agrimotor е сключила производствени договори с две големи международни компании. Според договорите миксерите за бетон вече се продават чрез Altrad Group, a електрическите косачки се продават чрез MTD Products AG. И двата договора са чудесна възможност за Agrimotor да представи производството си в цяла Европа, както и да си осигури непрекъснато производство, и продажба на значителни количества продукти.

Покажи:
Ред:
Моторна пръскачка 3-WF3 Agrimotor
Преносима, многофункционална и високо производителна машина за растителна защита и обеззаразяване. З..
238.00 лв