Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторен аератор STIHL RLA 240 без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: RLA 240
Код: 62910116605
-10 %
ПРОМО

Оставащо време:

Кратко описание


Компактен аератор, снабден с валяк за грапене. За малки тревни площи с тесни пространства и много ъгли в частни градини, акумулаторният аератор STIHL RLA 240 е идеален за премахване на филц и мъх. С работна ширина от 34 ... Прочети още...

539.00 лв 485.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Компактен аератор, снабден с валяк за грапене. За малки тревни площи с тесни пространства и много ъгли в частни градини, акумулаторният аератор STIHL RLA 240 е идеален за премахване на филц и мъх. С работна ширина от 34 см, аераторът за тревни площи е много маневрен и лесно можете да достигнете трудни ъгли, когато разрохквате вашата морава. STIHL RLA 240 има достатъчно време за работа с батериите от системата STIHL AK и работи без вредни емисии дори в чувствителни към шум зони.

Използвайте 2 работни инструмента с STIHL RLA 240: С механизма за вертикално прорязване можете да разрохквате окосените площи за по-добра аерация. Проветряващият валяк отстранява изсъхналата трева и мъха от тревните площи. Можете да превключвате между работните инструменти с лекота. По време на работа акумулаторният аератор STIHL RLA 240 със своя олекотен полимерен корпус и стабилни, лесно движещи се колела се придвижва много плавно по терена. В зависимост от основата можете да регулирате работната дълбочина безстепенно с въртящ превключвател на корпуса. Практичният кош за събиране на трева на акумулаторния аератор STIHL RLA 240 може да побере до 50 л растителни остатъци. Ако тревната площ е силно сплъстена или има ясно видим растеж на мъх и плевели, трябва да опесъчавате почвата редовно. Това разрохква почвената структура и предотвратява преовлажняването.

След употреба аератора за тревни площи STIHL RLA 240 може лесно да се транспортира с интегрираната дръжка за носене и да се прибере, за да спести място, благодарение на сгъваемата ръкохватка. Преди да повдигнете или приберете уреда, се уверете, че двигателят е изключен и предпазният ключ е изваден.

В обзорната информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с вашата STIHL акумулаторна аерация за тревни площи RLA 240 и колко време трябва да се зарежда използваната батерия.

Технически характеристики:

Тревна площ 0-500 м²
Работна ширина 34 см
Работна дълбочина 15 мм
Батерия, тип литиево-йонна
Номинална мощност 900 W
Номинални обороти работен инструмент 3300 об/мин
Тегло 14 кг
Ниво на шума, гарантирано LWA 92 dB(A)
Ниво на шума, измерено LpA 75 dB(A)
Коефициент на неопределеност, ниво на звуково налягане KpA 3 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw 4,8 м/сек²
Коефициент на неопределеност, вибрации K 2,4 м/сек²
Акумулаторна система AK


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Тагове: аератор акумулаторен