Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторен комби двигател STIHL KMA 135 R без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: KMA 135 R
Код: FA020116800

Кратко описание


За професионални потребители в поддръжката на градини и озеленяването, както и за служители на общински предприятия, гъвкавостта е от ключово значение. STIHL KMA 135 R представлява идеалното решение за тези нужди. Този а... Прочети още...

849.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

За професионални потребители в поддръжката на градини и озеленяването, както и за служители на общински предприятия, гъвкавостта е от ключово значение. STIHL KMA 135 R представлява идеалното решение за тези нужди. Този акумулаторен КомбиДвигател е съвместим с всички KомбиИнструменти на STIHL, което позволява изпълнението на много различни задачи чрез монтирането на подходящия инструмент според нуждата.

Мощният двигател EC позволява безстепенно регулиране на оборотите чрез ръкохватката за управление. Можете да изберете една от трите предварително зададени степени на оборотите, които включват енергоспестяващ режим. Също така, двигателят на STIHL KMA 135 R е изключително тих, позволявайки работа дори в зони с ограничения на шума и без необходимост от защита на слуха. За удължаване на експлоатационния живот на двигателят е оборудван с въздушен филтър с метална решетка, който осигурява оптимално охлаждане и е лесен за почистване. Кръговата ръкохватка с ограничител осигурява висока степен на свобода на движение, дори в ограничени пространства, като същевременно предпазва краката и стъпалата ви от досег с инструмента.

Всички акумулаторни уреди в системата AP на STIHL са проектирани за професионално ежедневно използване, включително и при неблагоприятни атмосферни условия като дъжд.

В обзорната информация за продължителността на работа и зареждането на акумулаторните батерии можете да проверите колко дълго можете да работите с вашия акумулаторен КомбиДвигател STIHL и колко време е необходимо за зареждане на батерията.

Технически характеристики:

Номинално напрежение 36 V
Тегло 3,4 кг
Дължина 96 cm 1)
Акумулаторна система AP

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторен комби двигател