Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторен уред за обдухване STIHL BGA 57 с батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: BGA57-1
Код: 45230115978

Кратко описание


С акумулаторния уред за обдухване STIHL BGA 57 разполагате с удобен помощник за почистване на малки площи от шума и замърсявания. Този лек и компактен уред е идеален за лични задачи, като веднага ще ви предостави бързи и... Прочети още...

569.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

С акумулаторния уред за обдухване STIHL BGA 57 разполагате с удобен помощник за почистване на малки площи от шума и замърсявания. Този лек и компактен уред е идеален за лични задачи, като веднага ще ви предостави бързи и ефективни резултати.

Само с тегло от 2,3 кг (без акумулаторна батерия), STIHL BGA 57 е изключително лесен за манипулиране. Благодарение на тихия си начин на работа, можете да го използвате дори в области с ограничения на шума, без да притеснявате околните.

Ако все още не разполагате с акумулаторна батерия и зарядно устройство от системата STIHL AK, можете да поръчате комплект, който включва литиево-йонната акумулаторна батерия STIHL AK 20 и стандартното зарядно устройство STIHL AL 101. Този комплект осигурява бърза употреба и кратко време за зареждане.

STIHL BGA 57 с акумулаторна батерия AK 20 и AL 101 се побира удобно и сигурно в ръката благодарение на гумираната си ръкохватка. 3-степенната тръба за обдухване с регулируема дължина и кръглата дюза ви позволяват да работите в позиция, която е удобна и не натоварва гърба ви. А с опционалната плоска дюза на STIHL можете да постигнете увеличена скорост на въздуха за по-тежки или мокри замърсявания.

За повече информация относно продължителността на работата и времето за зареждане на акумулаторните батерии STIHL, може да се консултирате с обзорната информация или видеото, които предоставяме.

Технически характеристики:

Номинално напрежение 36 V
Акумулаторна система AK
Сила на обдухване 9 N 1)
Maкс. скорост на въздушната струя 55 м/сек
Maкс. скорост на въздушната струя 60 м/сек
Maкс. дебит на въздушната струя 620 м³/ч 2)
Дебит на въздушната струя 562 м³/ч
Ниво на звуково налягане 79 dB(A) 3)
Ниво на звукова мощност 90 dB(A) 3)
Ниво на вибрации дясно 0,6 м/сек² 4)
Продължителност на работа с AK10 до 10 мин 5)
Продължителност на работа с AK 20 до 22 мин 5)
Продължителност на работа с AK 30 до 27 мин 5)
1)Комбинация от скорост и дебит на въздушната струя
2)с кръгла дюза
3)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
4)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
5)Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна духалка, духалка с батерияакумулаторна духалка, духалка с батерия, акумулаторен уред за обдухване, акумулаторна метла