Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна кастрачка за клони STIHL HTA 160 без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: HTA 160
Код: LA012000014

Кратко описание


Акумулаторната кастрачка HTA 160 на STIHL е идеална за професионална употреба при поддръжката на дървета, както и за извършване на работа в овощарството, общинските предприятия, селското и горското стопанство. Тя е подхо... Прочети още...

1,499.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Акумулаторната кастрачка HTA 160 на STIHL е идеална за професионална употреба при поддръжката на дървета, както и за извършване на работа в овощарството, общинските предприятия, селското и горското стопанство. Тя е подходяща за кастрене на дървета, отстраняване на мъртва дървесина и счупени клони от бурята, както и за подрязване на овощни дървета.

Мощният електродвигател EC на HTA 160 е задвижван от литиево-йонни акумулаторни батерии от системата AP на STIHL. Лекият, но здрав магнезиев редуктор улеснява маневрирането. С тази кастрачка можете да режете клони и дървета с диаметър до 20 см. С телескопичната тръба на предавателния вал, която има особено устойчив при управление правоъгълен профил, можете лесно да регулирате общата дължина на HTA 160 до 405 см, което позволява точно подрязване и прецизни разрези, дори и в по-високите части на дърветата. С тази функционалност може да работите на височина до 5 метра. Кастрачката може да се използва с режещи вериги STIHL 3/8" P, като например веригата STIHL 3/8" P Picco Micro 3 (PM3), или с режещи вериги STIHL 1/4" P като 1/4" P Picco Micro 3 (PM3). С режещите вериги 1/4" на STIHL не са необходими антифони, поради което можете да работите в райони с ограничения на шума.

Здравата кука за клони, включена в комплекта, улеснява захващането и отстраняването на отрязания материал. Капакът на водещото колело е оборудван с маркировка за засичане, което ви помага да правите прецизни разрези и да изхвърляте стружките странично. Всички контролни елементи на HTA 160 на STIHL са разположени на ергономично оптимизираната ръкохватка за управление със светодиоден (LED) индикатор. С опцията за подпомагане - опората от STIHL - корпусът на двигателя на кастрачката е защитен от контакт със земята. Лесноза почистване въздушен филтър с метална решетка осигурява оптимално охлаждане на двигателя и продължителен живот на HTA 160 от STIHL. Опционалният самар STIHL RTS ви позволява оптимално разтоварване при продължителна употреба и голяма свобода на движенията.

Общата дължина на акумулаторната кастрачка HTA 160 на STIHL е от 285 до 405 см.

В обзора на продължителността на работата и зареждането на акумулаторните батерии STIHL можете да видите колко време можете да работите с вашата акумулаторна кастрачка HTA 160 и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.

Всички акумулаторни уреди от системата AP на STIHL са разработени за професионална употреба и са тествани за работа при различни метеорологични условия. Затова те са защитени от напръскване с вода и са съобразени със стандарт IPX4.

Технически характеристики:

Дължина на шината 30 см
Номинално напрежение 36 V
Тегло 6,9 кг 1)
Системно тегло 7,37 кг
Ниво на звуково налягане 89 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност 101 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно 4,3/5,1 м/сек² 3)
Стъпка на веригата 3/8" P
Ширина на канала на шината 1,1 мм
Обща дължина 285-405 см 4)
Акумулаторна технология литиево-йонна
Препоръчана акумулаторна батерия AP 300 S
Продължителност на работа с AP 300 S до 70 мин 5)
Акумулаторна система AP
Стандарт IP IPX4

1)без акумулаторна батерия, шина и верига
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
3)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
4)минимална с инструмент-мaкс. с инструмент
5)Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: кумулаторна кастрачка за клони stihl, верижна резачка за клони stihl, акумулаторна резачка за клони stihl