Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна кастрачка за клони STIHL HTA 50 без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: HTA 50
Код: LA020116404
-10 %
ПРОМО

Оставащо време:

Кратко описание


Ако имате нужда от ефективно средство за поддръжка на частни имоти и градини, акумулаторната кастрачка STIHL HTA 50 е идеалното решение, особено за оформяне на короните на дърветата. Тя предлага ефективна помощ при подря... Прочети още...

659.00 лв 593.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ако имате нужда от ефективно средство за поддръжка на частни имоти и градини, акумулаторната кастрачка STIHL HTA 50 е идеалното решение, особено за оформяне на короните на дърветата. Тя предлага ефективна помощ при подрязването на високи клони и отстраняването на изсъхнала дървесина. С компактната си режеща глава винаги имате добра видимост при рязане на клони в короните на дърветата. STIHL HTA 50 работи с литиево-йонни акумулаторни батерии от системата AK на STIHL, което означава, че можете да я използвате в области с наложени ограничения на шума, без да се нуждаете от защита на слуха.

С ергономично оптимизираната си ръкохватка за управление всички командни елементи на STIHL HTA 50 са удобно достъпни. Благодарение на ръкохватката с комфортен маркуч за тръбна ръкохватка, можете да държите кастрачката здраво в ръцете си. Режещата верига STIHL 1/4" PM3 осигурява висока производителност при рязане.

С ниското си тегло и страничното опъване на веригата за лесно допълнително обтягане, работата е удобна и ергономична. Капачката на полупрозрачния резервоар за масло се отваря лесно за бързо зареждане. С куката за клони на режещата глава можете лесно да захванете и отстраните отрязания материал. Ако желаете, можете да оборудвате кастрачката STIHL HTA 50 с опционалния STIHL смарт конектор 1.0.

Общата дължина на HTA 50 достига 280 см. С разделящата се тръба на вала можете лесно да я транспортирате и съхранявате компактно. Чрез удължителната тръба може да удължите тръбата до 330 см.

В обзорната информация за продължителността на работа и зареждането на акумулаторните батерии STIHL можете да видите колко дълго можете да работите с вашата акумулаторна кастрачка STIHL HTA 50 и колко време е необходимо за зареждане на батерията.

Технически характеристики:

Акумулаторна система: AK
Тегло 3,6 кг: 1)
Номинално напрежение: 36 V
Акумулаторна технология: литиево-йонна
Ниво на звуково налягане: 78 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност: 94 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно: 0,5/1 м/сек² 3)
Стъпка на веригата: 1/4'' P
Ширина на канала на шината: 1,1 мм
Обща дължина: 280-280 см 4)
Продължителност на работа с AK 10: до 25 мин 5)
Продължителност на работа с AK 20: до 45 мин 5)
Продължителност на работа с AK 30: до 60 мин 5)


1)без акумулаторна батерия, шина и верига
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
3)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
4)минимална с инструмент-мaкс. с инструмент
5)Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна кастрачка за клони stihl, верижна резачка за клони stihl, акумулаторна резачка за клони stihl