Каталог

Акумулаторна кастрачка STIHL HTA 86

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ
Акумулаторна кастрачка STIHL HTA 86 Акумулаторна кастрачка STIHL HTA 86

Модел:  HTA86
Кат. №:  LA032000005
Гаранция:  24 месеца
Наличност:  В наличност

Цена: 1125.00 лв
Бр:

Бърза Поръчка
0895665385Полетата маркирани със "*"
са задължителни


Акумулаторна кастрачка STIHL HTA 86 без батерия и зарядно

Акумулаторна кастрачка за комфортна поддръжка короните на дървета със средна височина. С обща дължина до 390 см тя е ценен помощник по време на работа за градинари, озеленители, работещи в гората и общинските служби. Благодарение на въртящата се затегателна муфа можете лесно и бързо да удължите тръбата според нуждите с до 120 см без това да указва вкияние на стабилността на кастрачката и без усукване или огъване.

Режещата верига със стъпка ¼“ PM3 дава възможност за прецизно рязане без вибрации дори и на най тънките клони, като се нанасят възможно най малко рани при рязане. Благодарение на високата производителност при рязане можете ефективно да извършвате чисти разрези. Висококачественият двигател EC в съчетание с акумулаторна батерия от системата AP на STIHL осигурява мощно задвижване с постоянна производителност. Освен, че е ергономична акумулаторната кастрачка на Stihl е достатъчно тиха, че  позволява да се работи на места с изискване за ниско ниво на шума.

Ергономичната ръкохватка за управление, както и интегрирания автоматично връщащ се в изходно положение предпазител на спусъка могат да бъдат управлявани както от десничари, така и от левичари. Мястото за държане на уреда с предпазител срещу плъзгане дава възможност за ефективна и сигурна работа по всяко време и когато вали.

Други предимства:

Капачка на резервоара за масло, която се отваря и затваря без инструмент с полупрозрачен резервоар за масло за бързо зареждане и постоянен контрол

Здрава кука за клони за улавяне на отрязания материал от дървета на височина до 5 м

Технически характеристики:

Обща дължина (мaкс.) cм 1: 390
Обща дължина (мин.) cм 2): 270
Акумулаторна технология литиево-йонна, система: AP
Продължителност на работа с AP 100 мин 3): до 31
Продължителност на работа с AP 200 мин 3): до 41
Продължителност на работа с AP 300 мин 3): до 51
Продължителност на работа с AP 300 S мин 3): до 64
Продължителност на работа с AR 1000 мин 3): до 125
Продължителност на работа с AR 2000 мин 3); до 175
Продължителност на работа с AR 2000 L мин 3): до 210
Продължителност на работа с AR 3000 мин 3): до 230
Продължителност на работа с AR 3000 L мин 3): до 320
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 4): 1/1

1) мaкс. с инструмент
2) минимална с инструмент
3) Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.
4) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²

Серийно оборудване

Кука за клони

Стабилната кука за клони помага за отстраняване на отрязания материал от дървета на височина до 5 м.

Електродвигател (EC)

Ефективният електродвигател (EC) на STIHL, който работи без въгленови четки и не се нуждае от поддръжка, гарантира продължителна работа и дълъг живот на уреда. Управлението му става чрез новата EC-електроника на STIHL, която разпознава и съответно се напасва към различните натоварвания по време на работа напр. при рязане на дебели клони, още преди оборотите на двигателя да спаднат. Така честотата на ходовете по време на рязане винаги остава постоянна, което гарантира максимално добър резултат по време на работа.

Интуитивна ръкохватка за управление

Ергономичната ръкохватка за управление с автоматично връщащ се в изходно положение предпазител на спусъка в комбинация с ерго лост е удобна за ползване и дава възможност за интуитивно стартиране на машината. Лесно управление за десничари и левичари.

Перфектен баланс на уреда

Центърът на тежестта на акумулаторната батерия се намира в оста на тръбата. Ниският момент на преобръщане осигурява работа с минимална умора.

Странично обтягане на веригата

Регулиращият винт се управлява отстрани през капака на водещото колело. Това предотвратява контакт на ръката с острата режеща верига и остриетата на зъбната опора.

Специална капачка на резервоара за масло

Патентована специална капачка на резервоара за масло. Резервоарът се отваря и затваря без инструмент, бързо и без усилие.

Телескопична тръба на вала с въртяща се муфа

С практичната четириъгълна телескопична тръба на предавателния вал, която може да се разтегля от 2,70 м до 3,90 м, ефективната поддръжка на короните на дърветата не е проблем. Дължината на тръбата се напасва без инструмент с помощта на въртяща се затегателна муфа.

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули