Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна кастрачка за клони STIHL HTA 86 без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: HTA 86
Код: LA032000005

Кратко описание


За удобната поддръжка на короните на средно високи дървета, акумулаторната кастрачка STIHL HTA 86 с обща дължина до 390 см е незаменим помощник по време на работа. За професионалистите в градинарството, горското стопанст... Прочети още...

1,229.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

За удобната поддръжка на короните на средно високи дървета, акумулаторната кастрачка STIHL HTA 86 с обща дължина до 390 см е незаменим помощник по време на работа. За професионалистите в градинарството, горското стопанство и общинските служби, както и за лични нужди, големият ергономичен комфорт от стабилната четириъгълна телескопична тръба на предавателния вал е от съществено значение. С въртящата се затегателна муфа лесно и бързо можете да удължите тръбата с до 120 см, като тя остава стабилна срещу усукване или огъване.

Режещата верига със стъпка ¼" PM3 осигурява лесно и прецизно подрязване на дърветата. Високата производителност при рязане ви позволява да извършвате чисти срязвания. Висококачественият двигател EC в комбинация с акумулаторната батерия от системата AP на STIHL осигурява мощно задвижване с постоянна производителност. Тихият двигател позволява работа в райони с ограничения на шума като жилищни квартали.

Ергономичната ръкохватка за управление и интегрираният автоматично връщащ се предпазител на спусъка могат да бъдат управлявани както от десничари, така и от левичари. Дръжката с предпазител срещу плъзгане дава възможност за ефективна и безопасна работа по всяко време, дори и при дъжд. Други предимства включват:

  • Капачка на резервоара за масло, която се отваря и затваря без инструмент, с полупрозрачен резервоар за масло за бързо зареждане и постоянен контрол.
  • Здрава кука за клони за захващане на отрязания материал от дърветата на височина до 5 м.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата STIHL AP са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Те разполагат с изпитана защита от водни пръски и са тествани за ефективност съгласно стандарт IPX4.

Технически характеристики:

Обща дължина (мaкс.) cм 1: 390

Обща дължина (мин.) cм 2): 270
Акумулаторна технология литиево-йонна, система: AP
Продължителност на работа с AP 100 мин 3): до 31
Продължителност на работа с AP 200 мин 3): до 41
Продължителност на работа с AP 300 мин 3): до 51
Продължителност на работа с AP 300 S мин 3): до 64
Продължителност на работа с AR 1000 мин 3): до 125
Продължителност на работа с AR 2000 мин 3); до 175
Продължителност на работа с AR 2000 L мин 3): до 210
Продължителност на работа с AR 3000 мин 3): до 230
Продължителност на работа с AR 3000 L мин 3): до 320
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 4): 1/1

1) мaкс. с инструмент
2) минимална с инструмент
3) Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.
4) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²

Серийно оборудване

Кука за клони

Стабилната кука за клони помага за отстраняване на отрязания материал от дървета на височина до 5 м.

Електродвигател (EC)

Ефективният електродвигател (EC) на STIHL, който работи без въгленови четки и не се нуждае от поддръжка, гарантира продължителна работа и дълъг живот на уреда. Управлението му става чрез новата EC-електроника на STIHL, която разпознава и съответно се напасва към различните натоварвания по време на работа напр. при рязане на дебели клони, още преди оборотите на двигателя да спаднат. Така честотата на ходовете по време на рязане винаги остава постоянна, което гарантира максимално добър резултат по време на работа.

Интуитивна ръкохватка за управление

Ергономичната ръкохватка за управление с автоматично връщащ се в изходно положение предпазител на спусъка в комбинация с ерго лост е удобна за ползване и дава възможност за интуитивно стартиране на машината. Лесно управление за десничари и левичари.

Перфектен баланс на уреда

Центърът на тежестта на акумулаторната батерия се намира в оста на тръбата. Ниският момент на преобръщане осигурява работа с минимална умора.

Странично обтягане на веригата

Регулиращият винт се управлява отстрани през капака на водещото колело. Това предотвратява контакт на ръката с острата режеща верига и остриетата на зъбната опора.

Специална капачка на резервоара за масло

Патентована специална капачка на резервоара за масло. Резервоарът се отваря и затваря без инструмент, бързо и без усилие.

Телескопична тръба на вала с въртяща се муфа

С практичната четириъгълна телескопична тръба на предавателния вал, която може да се разтегля от 2,70 м до 3,90 м, ефективната поддръжка на короните на дърветата не е проблем. Дължината на тръбата се напасва без инструмент с помощта на въртяща се затегателна муфа.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна кастрачка за клони stihl, верижна резачка за клони stihl, акумулаторна резачка за клони stihl