Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна кастрачка за клони STIHL HTA 150 без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: HTA 150
Код: LA012000020

Кратко описание


Акумулаторната кастрачка HTA 150 на STIHL е идеална за професионални дейности по поддръжка на дървета, особено в горите, както и за работа с овощни и декоративни култури, както и за общински проекти. Късата, фиксирана тр... Прочети още...

1,199.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Акумулаторната кастрачка HTA 150 на STIHL е идеална за професионални дейности по поддръжка на дървета, особено в горите, както и за работа с овощни и декоративни култури, както и за общински проекти. Късата, фиксирана тръба с куклен вал осигурява ефективна работа при рязане на дървета, отглеждане на млади растения или прореждане. Можете да режете клони и дървета с диаметър до 20 см.

Кастрачката HTA 150 работи с литиево-йонни акумулаторни батерии от системата AP на STIHL и е оборудвана с мощен електродвигател EC и лек, но здрав магнезиев редуктор. За оптимална производителност при рязане можете да използвате кастрачката с вериги за рязане на STIHL с размери 3/8" P, като например веригата STIHL 3/8" P Picco Micro 3 (PM3). За поддръжка на овощни дървета се препоръчва веригата STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3).

Кръговата ръкохватка осигурява отлична ергономичност по време на работа. За дейности в гората може да се добави опционалният самар STIHL ADVANCE X-TREEm HT в комбинация с колана за кръста STIHL ADVANCE X-Flex, което осигурява оптимално разпределение на тежестта и голяма свобода на движенията. Ниското тегло на режещата глава позволява лесно маневриране между разрезите. Допълнително, включената в комплекта здрава кука за клони позволява лесно захващане и отстраняване на отрязания материал. Ръкохватката за управление е оптимизирана за комфортна употреба и разполага със светодиоден (LED) индикатор.

Кастрачката HTA 150 е оборудвана с опора, която защитава корпуса на двигателя от контакт със земята. Въздушният филтър с метална мрежа е лесно почистващ се и осигурява оптимално охлаждане на двигателя.

Всички акумулаторни уреди от системата АР на STIHL са подходящи за професионална употреба и са тествани за работа при различни метеорологични условия. Затова те са защитени от напръскване с вода и са съобразени със стандарт IPX4.

Технически характеристики:

Дължина на шината 30 см
Номинално напрежение 36 V
Тегло 4,7 кг 1)
Системно тегло 5,17 кг
Ниво на звуково налягане 94 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност 100 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно 3,6/4,8 м/сек² 3)
Стъпка на веригата 3/8" P
Ширина на канала на шината 1,1 мм
Обща дължина 196-196 см 4)
Акумулаторна технология литиево-йонна
Препоръчана акумулаторна батерия AP 300 S
Продължителност на работа с AP 300 до 56 мин 5)
Продължителност на работа с AP 300 S до 70 мин 5)
Акумулаторна система AP
Стандарт IP IPX4

1)без акумулаторна батерия, шина и верига
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
3)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
4)минимална с инструмент-мaкс. с инструмент
5)Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна кастрачка за клони stihl, верижна резачка за клони stihl, акумулаторна резачка за клони stihl