Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна косачка STIHL RMA 235 без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: RMA 235
Код: 63110111411

Кратко описание


Ако търсите тиха и ефективна косачка за малки тревни площи в градината си, то акумулаторната косачка за трева STIHL RMA 235 е идеалният избор. Снабдена с батерия от системата STIHL AK, тя осигурява безшумен и екологичен ... Прочети още...

389.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ако търсите тиха и ефективна косачка за малки тревни площи в градината си, то акумулаторната косачка за трева STIHL RMA 235 е идеалният избор. Снабдена с батерия от системата STIHL AK, тя осигурява безшумен и екологичен начин за косене.

С уникалния си еко-режим и оптимизирания спрямо посоката на завихряне нож, косачката RMA 235 работи изключително икономично и ефективно, като в същото време осигурява отлични резултати.

Нейният компактен полимерен корпус и лекото тегло я правят изключително лесна за употреба и транспорт. Централното регулиране на височината на косене ви позволява да изберете желаната дължина на тревата в 5 различни степени, от 25 мм до 65 мм.

Сгъваемият 30-литров кош за трева на косачката RMA 235 е удобен за изпразване и поддържа уреда в почистен вид. Благодарение на своя лек и компактен дизайн, както и сгъваемата си ръкохватка, тази косачка заема малко място при съхранение.

В обзорната информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии на STIHL можете да получите информация за това колко време може да работи косачката RMA 235 с едно зареждане на батерията и колко време е необходимо за зареждане на батерията. Предлага се без батерия и зарядно, като може да се окомплектова с такива по Ваш избор. 

Технически характеристики:

Ширина на косене 33 см
Височина на косене 25 - 60 мм
Настройка височината на косене 5-степенна (централна)
Кош за трева, вместимост 30 л
Батерия, тип литиево-йонна
Номинална мощност 450 W
Номинални обороти работен инструмент 3400 об/мин
Тегло 14 кг
Ниво на шума, гарантирано LWA 90 dB(A)
Ниво на шума, измерено LpA 76 dB(A)
Коефициент на неопределеност, ниво на звуково налягане KpA 3 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw 1,8 м/сек²
Коефициент на неопределеност K 0,9 м/сек²
Акумулаторна система AK

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна косачка, косачка акумулаторна, косачка с акумулатор