Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна косачка STIHL RMA 339 с батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: RMA 339
Код: 63200111440

Кратко описание


Ако желаете да започнете косенето на вашата частна градина, но все още не разполагате с батерия от системата STIHL AK, вие може да се възползвате от предложението за закупуване на акумулаторната косачка RMA 339, която е ... Прочети още...

958.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ако желаете да започнете косенето на вашата частна градина, но все още не разполагате с батерия от системата STIHL AK, вие може да се възползвате от предложението за закупуване на акумулаторната косачка RMA 339, която е налична в комплект с батерия STIHL AK 20 и стандартно зарядно устройство STIHL AL 101. Това ви позволява да косите до 250 м2 тревна площ с едно зареждане на батерията. Акумулаторната косачка за трева STIHL RMA 339 има ширина на косене от 37 см и се отличава с ниското си тегло и висока ефективност при косене на средно големи тревни площи.

С превключваемия еко режим и оптимизираните ножове, насочени спрямо посоката на завихряне, можете да работите енергоспестяващо и да постигнете добро покритие на площта. RMA 339 разполага с лек полимерен корпус, който е изключително здрав. Чрез централното регулиране на височината на косене от 30 мм до 70 мм можете да настроите желаната дължина на вашата трева в 5 степени. Сгъваемият 40-литров кош за събиране на трева може лесно да се изпразни само с няколко лесни стъпки. Благодарение на сгъваемата си ръкохватка, косачката може удобно да се транспортира и прибира, за да спести място.

В нашата обзорна информация за продължителността на работа и времето за зареждане на акумулаторните батерии STIHL, можете да проверите колко дълго можете да работите с вашата косачка STIHL RMA 339 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Технически характеристики:

Ширина на косене 37 см
Височина на косене 30 - 70 мм
Настройка височината на косене на 5 степени (централна)
Кош за трева, вместимост 40 л
Тревна площ bis 250 м²
Тегло на уреда 15 кг
Батерия, тип литиево-йонна
Номинална мощност 900 W
Номинални обороти работен инструмент 3350 об/мин
Ниво на шума, гарантирано LWA 90 dB(A)
Ниво на шума, измерено LpA 76 dB(A)
Коефициент на неопределеност, ниво на звуково налягане KpA 2 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw 1,6 м/сек²
Коефициент на неопределеност K 0,8 м/сек²
Акумулаторна система AK


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна косачка, косачка акумулаторна, косачка с акумулатор