Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна косачка STIHL RMA 443 PV без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: RMA 443 PV
Код: 63380111435

Кратко описание


За да може любител градинар да коси тревните площи удобно и ефективно, акумулаторната косачка STIHL RMA 443 PV е оборудвана с варио-колесно задвижване, което позволява на потребителя да регулира скоростта на косене споре... Прочети още...

1,308.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

За да може любител градинар да коси тревните площи удобно и ефективно, акумулаторната косачка STIHL RMA 443 PV е оборудвана с варио-колесно задвижване, което позволява на потребителя да регулира скоростта на косене според своите нужди, като просто регулира ръкохватката. Също така разполага с последователно разреждане на батерията, което означава, че когато едната батерия се изтощи, уредът автоматично превключва на втората, осигурявайки по-дълго време на работа.

С ширина на косене от 41 см, акумулаторната косачка RMA 443 PV е подходяща за поддръжка на тревни площи с по-големи размери. Моторът е оптимизиран с еко режим, който автоматично регулира оборотите на двигателя, за да оптимизира ефективността на батерията. Оптимизираните ножове също спомагат за пестене на енергия.

Косачката е лесна за маневриране, тиха и без вредни емисии, което я прави идеална за употреба в жилищни райони. Централното регулиране на височината на косене ви позволява да изберете подходящата дължина на тревата в пет степени, докато сгъваемият кош за трева с обем от 55 л позволява бързо и лесно изпразване. Комфортът на работа е подсигурен от регулируемата ръкохватка и скобите за бързо освобождаване Quick-Fix, които улесняват транспортирането и съхранението на косачката.

STIHL RMA 443 PV е проектирана да бъде устойчива дори и при неблагоприятни метеорологични условия, като разполага с тествана защита от напръскване с вода в съответствие със стандарт IPX4.

Технически характеристики:

Тегло на уреда 25 кг
Ширина на косене 41 см
Височина на косене 25 - 75 мм
Настройка височината на косене на 6 степени (централна)
Кош за трева, вместимост 55 л
Скорост 2,0 - 4,5 км/ч
Батерия, тип литиево-йонна
Номинална мощност 1050 W
Номинални обороти работен инструмент 3150 об/мин
Ниво на шума, гарантирано LWA 90 dB(A)
Ниво на шума, измерено LpA 75 dB(A)
Коефициент на неопределеност, ниво на звуково налягане KpA 2 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw 1,8 м/сек²
Коефициент на неопределеност K 0,9 м/сек²
Акумулаторна система AP

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна косачка, косачка акумулаторна, косачка с акумулатор