Каталог

Акумулаторна косачка Stihl RMA 443 с 2 батерии и зарядно


Модел:  RMA 443
Кат. №:  63382000045
Гаранция:  24 месеца
Наличност:  Няма в наличност

Цена: 1341.00 лв
Бр:

Акумулаторна косачка Stihl RMA 443 с 2 батерии и зарядно

Предлага се в комплект с 2 батерии AP 200 и зарядно AL 300. Ако имате високи изисквания към мобилността на Вашата косачка, тогава STIHL RMA 443 е умен избор. Окомплектована с висококачествените литиево-йонни акумулаторни батерии от акумулаторната система PRO на STIHL, косачката разполага с високи енергийни резерви. За да бъде използвана тази мощност икономично, активираният по желание Eco режим на двигателя работи много икономично заедно с оптимизирания към посоката на завихряне нож. Отварящият се кош за трева събира голямо количество окосена маса и се изпразва лесно. За да не трябва да изразходвате излишна енергия при косене, с STIHL RMA 443 се маневрира лесно, тя е относително лека и благодарение на бързите връзки Quick-Fix може да бъде съхранявана или транспортирана бързо и компактно.

Технически характеристики:

Ширина на косене см: 41
Височина на косене мм: 25-75
Ниво на вибрации ahw м/сек²: 1.8
Ниво на шума, гарантирано LWAd dB(A): 92
Коефициент на неопределеност K м/сек²: 0.9
Ширина на уреда см: 49
Ниво на шума, измерено LWA dB(A): 91.2
Коефициент на неопределеност KpA dB(A): 2
Височина на уреда см: 109
Функция мулчиране: да - като допълнително оборудване
Стартиране: ES (електростарт)
Спиране: MS (спирачка на двигателя)
Тегло кг: 20
Кош за трева, вместимост л: 55
Двигател, вид: акумулаторна батерия, 36 V
Дължина на уреда с кош см: 144
Материал на корпуса: полимер PP
Подходящ комплект за мулчиране: AMK 043
Задвижване / самоход: няма
Акумулаторна технология литиево-йонна PRO

Серийно оборудване

Ръкохватки за носене

В корпуса са вградени две ръкохватки за носене, които улесняват товаренето, респ. разтоварването на уреда и могат да се използват и за закрепването му.

Бързи връзки Quick-Fix

Осигуряват бързо и лесно затягане и разхлабване на държачите на ръкохватката.

Отварящ се кош за трева

Иновативният кош за трева от пластмаса се отваря и изпразва много лесно благодарение на механизма му на отваряне и затваряне. При косене въздушният поток води окосената маса в коша за трева и се грижи за оптималното му запълване. Специални ламели в коша насочват въздуха в посока към земята като така предпазват в еднаква степен и потребителя и косачката от завихрената прах и мръсотия. Вграденият индикатор за нивото на запълване посочва подходящия момент за изпразване на коша за трева като така се избягва прекалено ранното или късното му изпразване.

Оптимизиран към посоката на завихряне нож

Оптимизираният към посоката на завихряне нож реже тревата с минимално съпротивление и така завихря само толкова въздух, колкото е нужно. По този начин той изразходва минимално малко от капацитета на акумулаторната батерия, така че съхранената енергия да стигне за възможно най-голяма площ.

Централна настройка височината на косене

Благодарение на централната настройка на височината на косене на няколко степени височината на косене може бързо и лесно да бъде адаптирана към даденостите на тревната площ и употребата.

Полимерен корпус

Корпусите от една част на косачките STIHL са изработени от висококачествен полимер, устойчив на удари, топлина и UV-лъчи.

Лесно движещи се колела

Лесно движещите се колела на нашите акумулаторни косачки са много здрави и имат дълъг живот на експлоатация. За да се осигури при косене маневриране без усилие и перфектно спазване на зададената посока, те са оборудвани с тракционен и устойчив профил.

Сгъваема ръкохватка

Благодарение на сгъваемата ръкохватка косачките на STIHL се транспортират бързо и без усилие. Освен това така сгънати те са много компактни за съхранение.

Есо режим

С активиран Есо режим оборотите на двигателя автоматично се адаптират към текущо необходимата мощност, за да се коси максимално енергийно ефективно и продължително.

Допълнително оборудване

Функция мулчиране

При свален кош за трева и поставен кит за мулчиране косачката работи в режим на мулчиране. При това окосената трева се надробява на фини частици и се разпределя равномерно върху окосената площ като й връща обратно влагата и отнетите хранителни вещества. Едновременно с това пестите и време, тъй като отпада необходимостта от отстраняване на окосената маса.

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули