Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна самоходна косачка STIHL RMA 448 PV без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: RMA 448 PV
Код: 63580111435

Кратко описание


Акумулаторната косачка STIHL RMA 448 PV е идеална за поддръжка на средно големи тревни площи и наклонен терен до 14°. С варио-колесното задвижване и ширината на косене от 46 см, тя осигурява удобство и ефективност при ра... Прочети още...

1,368.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Акумулаторната косачка STIHL RMA 448 PV е идеална за поддръжка на средно големи тревни площи и наклонен терен до 14°. С варио-колесното задвижване и ширината на косене от 46 см, тя осигурява удобство и ефективност при работа. Можете да контролирате скоростта на косене индивидуално, регулирайки скоростта от 0 км/ч до 4,5 км/ч с помощта на лоста за управление на ръкохватката.

Системата за последователно разреждане на батериите автоматично превключва към втората батерия от системата STIHL AP, когато първата се изпразни, позволявайки ви да косите и по-големи тревни площи без прекъсване. В еко-режима мощността на двигателя се регулира автоматично, като оптимизираните ножове спомагат за пестене на енергия.

Чрез централната настройка на височината на косене в 6 степени можете да зададете желаната дължина на тревата от 25 мм до 75 мм. Сгъваемият кош за събиране на трева с обем от 55 литра е лесен за изпразване, а комфортната ръкохватка с регулируема височина ви осигурява комфорт при работа, дори при продължително косене. Ръкохватката може лесно да се сгъва за компактно съхранение на косачката.

STIHL RMA 448 PV е косачка с акумулаторно задвижване в рамките на системата STIHL AP и е проектирана да работи дори при неблагоприятни метеорологични условия, като е оборудвана с тествана защита от напръскване с вода в съответствие със стандарт IPX4.

Технически характеристики:

Ширина на косене 46 см
Височина на косене 25 - 75 мм
Настройка височината на косене на 6 степени (централна)
Кош за трева, вместимост 55 л
Скорост 2,0 - 4,5 км/ч
Батерия, тип литиево-йонна
Номинална мощност 1050 W
Номинални обороти работен инструмент 3150 об/мин
Тегло 24 кг
Ниво на шума, гарантирано LWA 94 dB(A)
Ниво на шума, измерено LpA 80 dB(A)
Коефициент на неопределеност, ниво на звуково налягане KpA 2 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw 1,8 м/сек²
Коефициент на неопределеност K 0,9 м/сек²
Акумулаторна система AP

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна косачка, косачка акумулаторна, косачка с акумулатор, самоходна косачка, косачка със самоход, мулчиране