Каталог

Акумулаторна резачка Stihl MSA 300 C-O, без батерия и зарядно

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ
Акумулаторна резачка Stihl MSA 300 C-O, без батерия и зарядно Акумулаторна резачка Stihl MSA 300 C-O, без батерия и зарядно

Модел:  MSA 300 C-O
Кат. №:  MA022000034
Гаранция:  24 месеца
Наличност:  В наличност

Цена: 1595.00 лв
Бр:

Бърза Поръчка
0895665385Полетата маркирани със "*"
са задължителни


Акумулаторна резачка Stihl MSA 300 C-O, без батерия и зарядно

STIHL MSA 300 е първият акумулаторен верижен трион, който е разработен специално за професионална работа. Пълната електрическа мощност от 3,0 kW се преобразува благодарение на високоефективната разработена специално за този модел моторен трион акумулаторна батерия STIHL AP 500 S в скорост на веригата до 30 м/сек, която заедно с режещата верига STIHL .325" RS Pro и водещата шина Light 04 осигуряват висока производителност при рязане при намалено тегло. При работа с STIHL MSA 300 професионалните потребители се убеждават и в нейната устойчива на атмосферни влияния и здрава конструкция. Антивибрационната система STIHL намалява появяващите се трептения и така облекчава мускулите и ставите на оператора.

За да могат и поддръжката и почистването на акумулаторния верижен трион MSA 300 да се извършват по възможност лесно, достъпът до филтъра е много лесен благодарение на сервизния капак. Като първи моторен трион на STIHL моделът STIHL MSA 300 притежава панел за управление и съобщения, чрез който можете да получите всички важни данни и информации за триона си, който има възможност да работи свързано, тъй като е подготвен за използване със смарт конектора 2 А на STIHL.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии можете да видите, колко дълго можете да работите с акумулаторния си уред STIHL за едно зареждане на батерията и колко време е необходимо за зареждане на използваната батерия AP. Там ще намерите информация и коя акумулаторна батерия AP се препоръчва за уреда Ви STIHL.

Всички акумулаторни уреди от системата АР на STIHL са конструирани за използване от професионални потребители и за ежедневна употреба и при неблагоприятни атмосферни условия. Освен това уредите разполагат с доказана при вътрешни проверки защита от всестранно напръскване с вода. При STIHL MSA 300 доказаната при вътрешни проверки защита от напръскване с вода е сертифицирана и съгласно IPX4.

Комфортна работа: STIHL MSA 300 C-O със сензор за масло

Поваляне, кастрене, а също и разтрупване на малки и средно дебели дървета: Благодарение на акумулаторния верижен трион MSA 300 C‑O на STIHL ландшафтните специалисти и професионалните работници в горското стопанство и комуналните услуги ще свършат тези задачи много ефективно. 3 работни режима (Eco, поваляне и кастрене) конфигурират моторния трион за съответните приложения. Освен това сензорът за маслото измерва непрекъснато наличното количество масло за вериги и така Ви помага да работите ефективно.

Информация: STIHL препоръчва маслата за вериги STIHL SynthPlus, STIHL BioPlus и STIHL ForestPlus. Възможна е работа и с други светли масла за вериги на растителна или минерална основа.

Технически характеристики:

Дължина на шината см: 40
K-фактор съгласно 2006/42/EО м/сек²: 2
K-фактор съгласно 2006/42/EО dB(A): 2
Номинално напрежение V: 36
Тегло кг 1): 5.4
Системно тегло кг: 7.34
Ниво на звуково налягане dB(A) 2): 93
Ниво на звукова мощност dB(A) 2): 104
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3): 2.6/2.8
Стъпка на веригата: .325"
Акумулаторна технология литиево-йонна
Препоръчана акумулаторна батерия: AP 500 S
Продължителност на работа с AP 500 S мин 4): 44
Акумулаторна система: AP
1) Без батерия, с шина и верига
2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
3) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
4) Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.
 

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули