Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна резачка за клони STIHL MSA 161 T без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: MSA 161 T
Код: 12522000068

Кратко описание


Този лек верижен трион е изключително популярен сред професионалистите в грижата за дървета поради своето невероятно ниско тегло от само 2,5 кг (без батерията) и силата на двигателя. Благодарение на високата скорост на в... Прочети още...

839.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Този лек верижен трион е изключително популярен сред професионалистите в грижата за дървета поради своето невероятно ниско тегло от само 2,5 кг (без батерията) и силата на двигателя. Благодарение на високата скорост на веригата от 16 м/с, мощното ускорение и веригата STIHL 1/4" PM3, можете да извършвате фини и изключително прецизни разрези. Друго предимство на акумулаторния верижен трион STIHL MSA 161 T е, че можете да го използвате и в зони с ограничения на шума, като жилищни райони, училища или болници. Комуникацията между работниците по дървопреработване и техните помощници е улеснена, тъй като не се налага носенето на защитни слушалки.

Веригата на акумулаторния верижен трион STIHL MSA 161 T може лесно и безопасно да се напрегне допълнително отстрани, без да се допира до веригата на триона. Системата за спиране на STIHL QuickStop Super предлага допълнителна безопасност: в случай на откат или освобождаване на задната дръжка, веригата се спира за секунди. Освен това можете лесно да активирате или деактивирате спирачката на веригата чрез ръчния предпазител, който се фиксира с щракване.

В нашето ръководство за продължителността на работа и времето за зареждане на акумулаторните батерии STIHL ще намерите информация колко време можете да работите с вашия акумулаторен верижен трион STIHL MSA 161 T и колко време е необходимо за зареждането на включената акумулаторна батерия.

Всички уреди с акумулаторни батерии в системата AP на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия, като разполагат с водозащита, потвърдена чрез подробни вътрешни тестове. Тестът за напръскване с вода се извършва в съответствие със стандарт IPX4.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Този специализиран верижен трион е предназначен само за обучени потребители, работещи в областта на грижата за дървета. Използването без подходящо обучение може да доведе до сериозни наранявания. Предлага се без батерия и зарядно.

Технически характеристики:

Стъпка на веригата: 1/4"P
Шина Rollomatic E, дължина cм: 30
Номинално напрежение V: 36
Ниво на звуково налягане dB(A) 1); 83
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 2): 2.1/2.2
Верига STIHL Oilomatic, тип Picco Micro 3 (PM3)
Акумулаторна технология литиево-йонна PRO
Препоръчана акумулаторна батерия: AP 200
Продължителност на работа с AP 100 мин 3): до 18
Продължителност на работа с AP 200 мин 3): до 42
Продължителност на работа с AP 300 мин 3): до 50
Звуково налягане dB(A) 1): 84

1) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
3) Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда

Серийно оборудване

Странично опъване на веригата

Регулиращият винт се управлява през капака на водещото колело, разположен от дясната страна на машината. Това предотвратява прекия контакт на ръката с острата верига.
ова концепция за управление

Новата концепция за управление със странично позициониран блокиращ бутон и удължен предпазител на лоста на газта прави управлението на машината още по-комфортно.

QuickStop Super (Q) - спирачка на веригата

Допълнителната спирачна система STIHL за по-голяма безопасност при работа: движението на веригата спира за секунди не само при достатъчно силен обратен удар или активиране предпазителя на ръката, но и щом се пусне задната ръкохватка на моторния трион. В резултат на което се осигурява още по-голяма безопасност на потребителя във всяка работна позиция.

Специална капачка на резервоара за масло за вериги

Благодарение на прозрачния резервоар за масло и капачката му, която се отваря и затваря без инструмент, нивото на маслото за вериги се проверява лесно и удобно.

Електродвигател (EC)

Електродвигателят (EC) убеждава с ниско тегло, компактни размери и механика с минимално износване.

Спирачен лост с подобрено фиксиране

Осигурява ясно обратно сигнализиране при включване или освобождаване спирачката на веригата.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна резачка за клони stih, акумулаторен трион stihl, акумулаторен верижен трион stihl