Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна самоходна косачка STIHL RMA 765

Производител: STIHL
Модел: RMA 765
Код: 63920111400

Кратко описание


Акумулаторната косачка за трева STIHL RMA 765 V с варио-колесно задвижване предлага ефективна помощ при косене за професионална поддръжка на градината и околната среда. Скоростта на косачката може да се регулира, за да о... Прочети още...

4,599.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Акумулаторната косачка за трева STIHL RMA 765 V с варио-колесно задвижване предлага ефективна помощ при косене за професионална поддръжка на градината и околната среда. Скоростта на косачката може да се регулира, за да отговаря на вашите нужди - например, да намалите скоростта при наклонени терени и да увеличите скоростта върху равни повърхности. Максималната скорост на косачката може да се регулира на 6 нива чрез контролния блок на дръжката. Работата може да се индивидуализира чрез задвижването на ходовата част.

STIHL RMA 765 V разполага с хибриден корпус, включващ здрав алуминиев външен корпус и удароустойчив вътрешен корпус от полимер. Благодарение на безчетковия електродвигател и литиево-йонните батерии от системата STIHL AP, можете да косите ефективно големи площи. Превключващият се еко-режим и оптимизираните ножове се комбинират за по-ефективна работа, докато ширината на косене от 63 см прави процеса бърз и ефективен. Въртящите се предни колела осигуряват лесно маневриране и комфорт при работа.

Косачката е снабдена с удобна ръкохватка с меко покритие и 80-литров текстилен кош за трева, който се сваля и изпразва лесно. Височината на косене може да се регулира от 25 мм до 100 мм на всяко колело, позволявайки ви да зададете желаната дължина на тревната площ в 8 степени.

За информация относно продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL, можете да проверите в обзорната информация на продукта. STIHL RMA 765 V е снабдена със защита от напръскване с вода, което я прави подходяща за употреба при различни метеорологични условия, като е тествана спрямо стандарт IPX4.

Технически характеристики:

Ширина на косене 63 см
Височина на косене 25 - 100 мм
Настройка височината на косене на 8 степени (всяко колело самостоятелно
Кош за трева, вместимост 80 л
Скорост 0 - 5,5 км/ч
Батерия, тип литиево-йонна
Номинална мощност 1500 W
Номинални обороти работен инструмент 3300 об/мин
Тегло 44 кг
Ниво на шума, гарантирано LWA 93 dB(A)
Ниво на шума, измерено LpA 84 dB(A)
Коефициент на неопределеност, ниво на звуково налягане KpA 3 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw 1,4 м/сек²
Коефициент на неопределеност K 0,7 м/сек²
Акумулаторна система AP
IP стандарт IPX4

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна косачка, косачка акумулаторна, косачка с акумулатор, самоходна косачка, косачка със самоход