Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна косачка STIHL RMA 235 с батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: RMA 235
Код: 63112000011

Кратко описание


Предлага се комплект с батерия АК 20 и зарядно AL 101. Ако сте готови да започнете косенето на вашата градина и все още не разполагате с батерия от системата АК на STIHL, предлагаме ви комплекта, който включва акуму... Прочети още...

703.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Предлага се комплект с батерия АК 20 и зарядно AL 101. Ако сте готови да започнете косенето на вашата градина и все още не разполагате с батерия от системата АК на STIHL, предлагаме ви комплекта, който включва акумулаторната косачка STIHL RMA 235, батерията STIHL AK 20 и стандартното зарядно устройство STIHL AL 101. Този комплект ви осигурява всичко необходимо, за да започнете незабавно поддръжката на вашата тревна площ.

Благодарение на оптимизирания спрямо посоката на завихряне нож, косачката работи изключително икономично и ефективно. С компактния си полимерен корпус и ниско тегло, RMA 235 е много лесна за употреба и транспорт, като в същото време предлага голяма маневреност. Чрез централната настройка на височината на косене можете да регулирате дължината на тревата от 25 мм до 65 мм в пет степени.

Сгъваемата ръкохватка и компактният дизайн правят съхранението на косачката удобно и лесно. Косачката работи много тихо и без вредни емисии, като осигурява комфорт и удовлетворение от работата.

В нашата обзорна информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии на STIHL, можете да получите информация колко време можете да работите с косачката STIHL RMA 235 с едно зареждане на батерията и колко време е необходимо за зареждане на батерията.

Технически характеристики:


Ширина на косене 33 см
Височина на косене 25 - 60 мм
Настройка височината на косене 5-степенна (централна)
Кош за трева, вместимост 30 л
Батерия, тип литиево-йонна
Номинална мощност 450 W
Номинални обороти работен инструмент 3400 об/мин
Тегло 14 кг
Ниво на шума, гарантирано LWA 90 dB(A)
Ниво на шума, измерено LpA 76 dB(A)
Коефициент на неопределеност, ниво на звуково налягане KpA 3 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw 1,8 м/сек²
Коефициент на неопределеност K 0,9 м/сек²
Акумулаторна система AK

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна косачка, косачка акумулаторна, косачка с акумулатор