Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна косачка STIHL RMA 253 без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: RMA 253
Код: 63710111403

Кратко описание


Много тихата акумулаторна косачка STIHL RMA 253 е идеална за собственици на частни градини, които търсят удобство, ниско ниво на шум и ефективност. С ширината си на косене от 51 см, тази косачка е подходяща за средни до ... Прочети още...

937.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Много тихата акумулаторна косачка STIHL RMA 253 е идеална за собственици на частни градини, които търсят удобство, ниско ниво на шум и ефективност. С ширината си на косене от 51 см, тази косачка е подходяща за средни до големи градини и предлага висока производителност при лесно управление.

STIHL RMA 253 се захранва от батерия от акумулаторната AP система на STIHL, която осигурява тиха и беземисионна работа. Активният еко-режим на косачката допринася за удължаване на живота на батерията, като осигурява оптимална ефективност на зареждане. Централното регулиране на височината на косене и остриетата на въртящите се ножове осигуряват оптимален резултат при косене, като можете да настроите височината на тревата според вашите предпочитания.

Кошът за трева с капацитет от 55 литра и индикатор за запълване прави изпразването на тревната маса бързо и удобно. Сгъваемата ръкохватка улеснява транспортирането и съхранението на косачката, като пести място.

С помощта на STIHL Smart Connector можете да свържете акумулаторната косачка RMA 253 с останалото си оборудване и да следите работата й чрез приложението STIHL connected.

Тази косачка е проектирана за професионална употреба при неблагоприятни условия и разполага със защита от напръскване с вода, което я прави устойчива на влага и осигурява нейната ефективност при различни условия на работа.

Технически характеристики:

Тегло на уреда 23 кг
Ширина на косене 51 см
Височина на косене 25 - 75 мм
Настройка височината на косене на 7 степени (централна)
Кош за трева, вместимост 55 л
Батерия, тип литиево-йонна
Номинална мощност 1250 W
Номинални обороти работен инструмент 3200 об/мин
Ниво на шума, гарантирано LWA 96 dB(A)
Ниво на шума, измерено LpA 81 dB(A)
Коефициент на неопределеност, ниво на звуково налягане KpA 2 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw 1,8 м/сек²
Коефициент на неопределеност K 0,9 м/сек²
Акумулаторна система AP
IP стандарт IPX4

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна косачка, косачка акумулаторна, косачка с акумулатор