Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна пръскачка TOPGARDEN 16 л - 2 в 1

Производител: TOPGARDEN
Модел: 2 в 1
Код: 380322

Кратко описание


Нов дизайн акумулаторна пръскачка с най високо качество, комфортна, икономична и ефективна при употреба електрическа гръбна пръскачка. Този модел пръскачка съчетава предимствата на електрическите и механичните такив... Прочети още...

97.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Нов дизайн акумулаторна пръскачка с най високо качество, комфортна, икономична и ефективна при употреба електрическа гръбна пръскачка. Този модел пръскачка съчетава предимствата на електрическите и механичните такива. Предимството при нея е, че може да се използва за по големи площи при интензивно пръскане, където има възможност да не стигне един заряд на батерията. В такъв случай просто се навива маркуча на помпата и пръскачката става пълноценна механична. Пръскачката използва необслужваем оловен акумулатор с гел и миниатюрен електродвигател, задвижващ помпата, която създава налягането. Помпата е снабдена с пресостат, който я изключва при постигане на максималното и работно налягане. Пулверизиращият ефект е 3-4 пъти по-ефективен в сравнение с обикновена ръчна пръскачка. Подходяща за пръскане на зеленчуци, овощни градини, лозя, за обеззаразяване на складове и др. За високо пръскане може да се сложи дюза от испанските пръскачки MATABI, които са регулируеми - за близко и восоко пръскане. При работа с дюзата на MATABI, както и с други дюзи, които пръскат по финно, настроивайте налягането от потенциометъра за регулиране на налягане, като копчето за старт/стоп стои изключено с цел да се избегне бързото включване и изключване и натоварване на помпата. Забележка: дюзата на MATABI не е включена в комплекта, а се закупува отделно. Регулиране на налягането посредством потенциометър.

Позволява до 5-7 часа пръскане след всяко зареждане и може да изпръска 300-600 кг. разтвор, благодарение на нискоконсумиращата мембранна помпа.
Високо налягане, финно разпръскване. Акумулатор: 12V, 8Ah
Максимално налягане на помпата 0.55 Mpa /5.5 bar/ изключва на 5.5 bar
Олекотен дизайн
Резервоар 16 L.
Тегло с опаковката 6 кг.
Дължина на телескопа 85 см
Размери a х b х h: 44.5х20х56 см

Три различни дюзи в комплекта:

Раздвоена - 0.2 - 0.28 МПа 1.8 - 2.60 л/мин
Единична фунгицидна - 0.25 - 0.33 МПа 1 - 1.5 л/мин

ВАЖНО! Пръскачката е окомплектована с акумулатор и зарядно устройство! Всички стоки, които изпращаме са с опция преглед. Моля, проверявайте дали окомплектовката на стоката отговаря на описанието, както и за наличието на механични повреди още при получаване на пратката от куриера. Липса или механична повреда, установени след като е взета пратката, няма как да бъде доказана.

Внимание!

  1. Всеки път след използване на пръскачката, батерията трябва да се зареди, с цел удължаване на живота и.
  2. Когато зареждате батерията, моля уверете се, че пръскачката е на позиция „изключено“
  3. След използване и зареждане на пръскачката, трябва да се съхранява правилно. Ако няма да я използвате дълго време, моля зареждайте батерията на всеки 2 месеца.
  4. След  употреба почистете пръскачката и я поддържайте суха
  5. Съхранявайте пръскачката на сигурно място. Не я дръжте на пряка слънчева светлина.
  6. Не оставяйте остатъци от утайка на пестициди на дъното на пръскачката.

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Снимките са реални и получавате това, коети е на тях.

Внимание: В интернет има качени обяви на подобни пръскачки със снимки, изтеглени от интернет пространството и с неотговарящи обявени параметри и качество. В много от случайте не получавате това, което сте поръчали. Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини от търговци с неясен произход. Бъдете внимателни!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна пръскачка, пръскачка с акумулатор, електрическа пръскачка