Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна коса STIHL FSA 60 R без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: FSA 60 R
Код: FA040115704

Кратко описание


Ако искате бързо и лесно да подрежете малки тревни площи или да окосите тяхната трева, акумулаторната коса STIHL FSA 60 R е идеалният избор за частна употреба. С леката си конструкция можете да обработвате тревни площи о... Прочети още...

399.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ако искате бързо и лесно да подрежете малки тревни площи или да окосите тяхната трева, акумулаторната коса STIHL FSA 60 R е идеалният избор за частна употреба. С леката си конструкция можете да обработвате тревни площи около живите плетове, растения и предмети без усилие и безпроблемно. Благодарение на безшумната си работа, уредът може да се използва дори в области с ограничения за шума, без нужда от защита на слуха.

Мощният двигател EC осигурява стабилна мощност при работа, като задвижва режещия инструмент директно. Ниското тегло и хармоничният баланс на моторната коса позволяват удобна и продължителна употреба. Гумираната ръкохватка с лост за управление с безстепенна настройка на оборотите осигурява комфорт при работа. Ограничителят предпазва растенията, кашпите и предметите от повреди при маневриране около тях. Кръговата ръкохватка на здравия алуминиев прът осигурява стабилно и сигурно захващане на моторната коса STIHL FSA 60 R.

Серийно уредът е оборудван с глава за косене с корда STIHL AutoCut C 6-2, която може да се зарежда с корда без нужда от допълнителни инструменти. В информацията ни за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да откриете информация за продължителността на работа на вашата акумулаторна коса STIHL FSA 60 R и времето, необходимо за зареждане на батерията.

Технически характеристики:

Режещ инструмент: AutoCut C6-2
Номинално напрежение: 36 V
Тегло: 3,1 кг 1)
Акумулаторна технология: литиево-йонна
Ниво на звуково налягане: 77 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност: 91 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно: 3,7/2 м/сек² 3)
Обща дължина без режещ инструмент: 168 cм
Диаметър на косене: 350 мм
Продължителност на работа с AK 10: до 13 мин 4)
Продължителност на работа с AK 20: до 30 мин 4)
Продължителност на работа с AK 30: до 38 мин 4)
Акумулаторна система: AK

1)Без акумулаторна батерия, режещ инструмент и предпазител
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна коса, коса акумулаторна