Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторен уред за засмукване и раздробяване STIHL SHA 56 без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: SHA 56
Код: SA020117104

Кратко описание


С акумулаторния уред за засмукване на листа STIHL SHA 56 можете да извършвате различни дейности по поддръжка на малки площи както в частни, така и в професионални обекти. Уредът позволява засмукване на листа и отрязани к... Прочети още...

509.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

С акумулаторния уред за засмукване на листа STIHL SHA 56 можете да извършвате различни дейности по поддръжка на малки площи както в частни, така и в професионални обекти. Уредът позволява засмукване на листа и отрязани клони около домовете и да ги раздробите директно в уреда. Също така можете да засмуквате шума, хартия и други отпадъци, включително и от каменни легла или чакълени пътеки.

С акумулаторния уред STIHL SHA 56 можете да превключвате лесно между режимите за засмукване и обдухване без използването на допълнителни инструменти. Ниското ниво на шум по време на работа, осигурено от електрическия двигател и литиево-йонната акумулаторна батерия от системата АК на STIHL, позволява изпълнението на задачи дори в райони с ограничения на шума.

Регулаторът на скоростта позволява безстепенно регулиране на силата на засмукване и обдухване, което ви позволява да адаптирате уреда според конкретната задача. Управлението на въртящата се ръкохватка е удобно и ергономично, като осигурява комфортна работна позиция.

Металният нож за раздробяване осигурява ефективно надробяване на материала, който се транспортира директно в 40-литровата торба на STIHL SHA 56. Торбата е лесно прикачаема и разкачаема, като дългият цип улеснява изпразването на събрания материал.

Уредът е снабден с конична тръба за обдухване, която е регулируема на две степени, за да се адаптира към вашия ръст. Прорезите на тръбата я правят по-малко податлива към задържане от земята или материала, който се засмуква.

STIHL SHA 56 е съвместим с различни опции за допълнителни принадлежности, като например извита плоска дюза на STIHL, което увеличава ефективността му при по-големи площи.

В обзорната информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с вашия акумулаторен уред за засмукване и раздробяване STIHL SHA 56 и колко време е необходимо за зареждане на батерията.

Технически характеристики:

Акумулаторна система AK
Съотношение на надробяване 1:10
Номинално напрежение 36 V
Тегло 4,2 кг
Сила на обдухване 8 N 1)
Макс. скорост на въздушната струя 56 м/сек
Макс. скорост на въздушната струя 61 м/сек
Дебит на въздушната струя с кръгла дюза 558 м³/ч
Дебит на въздушната струя с плоска дюза 490 м³/ч
Ниво на звуково налягане 81 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност 94 dB(A) 2)
Продължителност на работа с AK 10 до 12 мин 3)
Продължителност на работа с AK 20 до 25 мин 3)
Продължителност на работа с AK 30 до 30 мин 3)
Вместимост на торбата 40 л
Ниво на вибрации, ляво 0,8 м/сек²
Ниво на вибрации, дясно 0,8 м/сек²
1)Комбинация от скорост и дебит на въздушната струя
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
3)Посочените данни са приблизителни и могат да зависят от употребата на уреда.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна духалка, духалка акумулаторна, акумулаторен уред за обдухване, акумулаторна метла