Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторен уред за обдухване STIHL BGA 300 без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: BGA 300
Код: BA030115904

Кратко описание


Когато служителите на общински предприятия по озеленяване извършват дейности в райони с ограничения на шума, нивото на шум от използваните уреди е от съществено значение за околната среда. Затова при носенето на гръб аку... Прочети още...

1,316.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Когато служителите на общински предприятия по озеленяване извършват дейности в райони с ограничения на шума, нивото на шум от използваните уреди е от съществено значение за околната среда. Затова при носенето на гръб акумулаторен уред за обдухване STIHL BGA 300 намалихме значително емисиите на шум, благодарение на новата система на STIHL за намаляване на шума (Noise Reduction System). Допълнително, чрез намаляване на определени честоти постигнахме по-приятно звучене. Същевременно ефективността при почистване е особено висока благодарение на максималната скорост на въздушната струя от 86 м/сек. С този уред можете бързо да издухвате тежки, мокри листа и да почиствате ефективно паркови, тревни площи, алеи и улици.

За оптимално управление на енергията можете лесно да регулирате силата на обдухване от ръкохватката за управление с LED индикация чрез 4 предварително зададени нива на мощност (степени 1-3 и трайно усилване) според конкретната задача по почистване. Дължината на тръбата за обдухване може бързо да се настрои, благодарение на бързата система на акумулаторния уред за обдухване STIHL BGA 300, позволявайки ви да работите в ограничени пространства или да удължите тръбата при нужда. Компактната конструкция на уреда още повече улеснява работата, като осигурява минимален обем, когато се придвижвате между паркирани автомобили например.

Ергономичната система за носене с удобни презраменни колани и колан за кръста, заедно с центъра на тежестта близо до тялото при носенето на гръб акумулаторна батерия STIHL AR L, оптимизира разпределението на теглото. За работа с BGA 300 се изисква поне една носена на гръб акумулаторна батерия STIHL AR 2000 L или за пълна мощност при издухване – STIHL AR 3000 L. Уредът за обдухване е също снабден със смарт конектор 2 A и е готов за свързване в мрежа чрез STIHL connected.

Всички уреди с акумулаторна батерия в системата AP на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, включително при неблагоприятни метеорологични условия, като разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефективността е потвърдена чрез подробни вътрешни изпитвания, включително тестове за напръскване с вода съгласно стандарт IPX4.

Технически характеристики:

Номинално напрежение 36 V
Тегло 7,4 кг 1)
Акумулаторна система AP
Сила на обдухване 26 N 2)
Maкс. скорост на въздушната струя 86 м/сек
Maкс. дебит на въздушната струя 970 м³/ч 3)
Ниво на звуково налягане 84 dB(A) 4)
Ниво на звукова мощност 94 dB(A) 4)
Ниво на вибрации дясно 0,2 м/сек² 5)
Продължителност на работа с AR 2000 L до 48 мин 6)
Продължителност на работа с AR 3000 L до 61 мин 6)
1)Без акумулаторна батерия
2)Комбинация от скорост и дебит на въздушната струя
3)с кръгла дюза
4)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
5)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
6)Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна духалка, духалка с батерия, акумулаторен уред за обдухване, акумулаторна метла