Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна косачка STIHL RMA 453 PV без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: RMA 453 PV
Код: WA420111405

Кратко описание


Акумулаторната косачка STIHL RMA 453 PV е идеална за любителите градинари, които имат нужда от удобство и ефективност при косене на средноголеми тревни площи и склонове. С ширината на косене от 51 см и варио колесен меха... Прочети още...

1,499.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Акумулаторната косачка STIHL RMA 453 PV е идеална за любителите градинари, които имат нужда от удобство и ефективност при косене на средноголеми тревни площи и склонове. С ширината на косене от 51 см и варио колесен механизъм, тя осигурява лесно и равномерно покритие на цялата повърхност.

Чрез елемента за управление на дигиталния интерфейс, можете индивидуално да регулирате работната скорост от 0 км/ч до 4,6 км/ч, като имате пълна контрол върху темпото на косене. С функцията за последователно разреждане, косачката автоматично превключва на втората налична акумулаторна батерия от системата AP на STIHL, когато първата се изтощи, без да е необходимо ръчно превключване.

Серийното оборудване с мулти-нож и вградената функция за мулчиране позволяват както косене, така и мулчиране на тревата. Окосената трева може да се събира в големият 55-литров кош или да се разпределя чрез функцията за странично изхвърляне.

Удобството при управлението е подсигурено от сгъваемата и регулируема във височина ръкохватка, която осигурява ергономично позициониране на косачката. Централната настройка на височината на косене ви позволява да избирате желаната дължина на тревата сред 7 степени от 20 мм до 100 мм.

Обзорът на продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии ви предоставя информация за тревната площ, която можете да обработите с едно зареждане на батерията на косачката STIHL RMA 453 PV, както и за времето, необходимо за зареждане на използваната батерия.

Технически характеристики:

Ширина на косене: 51 см
Височина на косене: 20 - 100 мм
Настройка височината на косене: 7-степенна (централна)
Кош за трева, вместимост: 55 л
Скорост: 2,0 - 4,5 kм/ч
Номинална мощност: 1600 W
Тегло: 29 кг
Ниво на шума, гарантирано LWA: 94 dB(A)
Ниво на шума, измерено LpA: 79 dB(A)
Коефициент на неопределеност, ниво на звуково налягане KpA: 2 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw: 1,8 м/сек²
Коефициент на неопределеност K: 0,9 м/сек²
Акумулаторна система: AP
IP стандарт: IPX4

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: кумулаторна косачка, косачка акумулаторна, косачка с акумулатор