Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна метла STIHL KGA 770 без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: KGA 770
Код: 48600114705

Кратко описание


Акумулаторната механична метла STIHL KGA 770 е перфектното решение за професионалисти и амбициозни частни потребители, които търсят ефективно почистване на големи вътрешни и външни площи. Снабдена с почистващата система ... Прочети още...

1,487.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Акумулаторната механична метла STIHL KGA 770 е перфектното решение за професионалисти и амбициозни частни потребители, които търсят ефективно почистване на големи вътрешни и външни площи. Снабдена с почистващата система STIHL MultiClean Plus и широката си метеща ширина от 77 см, тази акумулаторна механична метла успешно премахва дори най-трудните замърсявания от повърхности като фабрични хали, включително композитни материали и павета. Циркулярните и допълнителната четка се захранват от батерия от системата STIHL AP, което осигурява тиха работа при оптимална скорост и лесно управление. Въртящите се почистващи ролки работят с регулирана скорост, дори когато са в неактивно положение, като надеждно задържат финия прах, благодарение на уплътнителната лента около ролката на четката и въздушния филтър.

Зъбните колела на ролковите и дисковите четки, заедно с двупосочно регулируемата ергономична ръкохватка за управление, позволяват удобно маневриране на STIHL KGA 770. Дисковите четки се въртят навътре при движение назад, предотвратявайки изхвърляне на отпадъци. Допълнителните предпазни капачки на предавателната кутия предпазват от замърсяване, прах или вода.

С 8-степенното централно регулиране на височината може да адаптирате акумулаторната механична метла STIHL KG 770 към всяка повърхност. Устройството за задържане на четките допринася за по-голяма чистота дори в ъглите и ръбовете. Дисковите четки са изключително издръжливи, с влакна от устойчив на износване полиамид, като гарантираната издръжливост на влакната е 4 години. Лесно може да свалите дръжката за управление, за да спестите място при съхранение на метлата в изправено положение.

Всички уреди с акумулаторна батерия от системата STIHL AP са предназначени за професионална употреба и могат да се използват ежедневно, включително и при неблагоприятни метеорологични условия, благодарение на тестваната защита от водни пръски, в съответствие със стандарт IPX4, което е потвърдено чрез подробни вътрешни изпитвания.

Технически характеристики:

Акумулаторна батерия литиево-йонна, система АР
Препоръчана акумулаторна батерия AP 100
Тегло без акумулаторна батерия 16 кг
Капацитет на контейнера за отпадъци 50 л
Работна ширина 77 cм
Капацитет на контейнера за отпадъци 50 л
За почистване на площи до ок. 2000 м²
Ниво на звуково налягане 64 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност 80 dB(A) 1)
Работна ширина 77 см
Номинално напрежение 36 V
Тегло 16 кг
Ниво на звуково налягане 64 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност 80 dB(A) 3)
Производителност при метене 3250 м²/ч
Продължителност на работа с AP 100 до 84 мин 4)
Продължителност на работа с AP 200 до 168 мин 4)
Продължителност на работа с AP 300 до 210 мин 4)
Акумулаторна система AP

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Тагове: метла акумулаторна, акумулаторна метла