Antor

 

Основната компания е основана през 1965 г. под името CELIK MONTAJ и започва своята производствена дейност през 1972 г.  ANADOLU MOTOR е компания на ANADOLU GROUP, една от най-големите групи в Турция. Основните дейности на дружеството са:

    1. Производство и търговия в целия свят на едноцилиндрови дизелови двигатели с марката ANTOR®, произведени по лиценз на Lombardini;
    2. Производство и търговия в световен мащаб на мотокултиватори ANTRAC®, косачки, помпени агрегати и дробилки ANTOR ® ;

    3. Внос и дистрибуция на LOMBARDINI - дизеловите двигатели;
    4. Внос и дистрибуция на продукти HONDA (включва генератори, извънбордови двигатели, селскостопански машини, помпени агрегати, градинарски машини);
    5. Производство и търговия на генератори ANTOR® до to35 KVA , задвижвани от бензинови и дизелови двигатели;
    6. Внос и дистрибуция на селскостопански трактори LS;
    7. Внос и дистрибуция на балиращи машини Gallignani;
    8. Леене на алуминии и механична обработка на различни автомобилни части, като главини, барабани, маховици, зъбни колела и скоростни кутии;
    9. Термична обработка на алуминиеви части.

Производството на мотоциклети Jawa и мотопеди Puch е било преустановено през 1993 г., след сключване на споразумение за съвместно производство на мотоциклети с HONDA, което приключва през 2002 година.
В началото на 2000 година ANADOLU MOTOR слива с посестрима маркетингова компания AN-PA, като по този начин дейностите за производство и търговия са обединени в рамките на една компания.
Фирмата разполага с 55.000 м2 открита площ и работи в 24.000 м2 закрита площ, като в ANADOLU MOTOR има 187 души на заплата: 8 мениджъри, 16 супервайзъри / инженери, 68 офис служители/техници и 95 работника.


През 1996 г. се стартира проект, за да се подобри допълнително системата за качество на ANADOLU MOTOR одобрена за TSE-ISO-EN 9001-2008 - сертификат за управление на качеството.

Постоянна задача на компанията е да защити и да минимизира въздействието от дейността си върху околната среда и през 2008 година в съответствие на дейността и разпоредбите за защита на околната среда е била одобрена за  TS-ISO-EN 14001 : 2004 - сертификат за управление на околната среда.

Всички продукти се предлагат на пазара чрез голяма специализирана мрежа от 200 дилъри в Турция и по цял свят, с подкрепата на ефективно следпродажбено обслужване.

През 2010 година на ANADOLU MOTOR е била присъдена "9th Technology Prize" за технологично развитие при производството на двигатели.

Покажи:
Ред:
Двигател дизелов ANTOR 3LD 510
Четиритактов дизелов двигател с директно впръскване и въздушно охлаждане. Въздушният филтър на масле..
2600.00 лв