Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинов аератор STIHL RL 540

Производител: STIHL
Модел: RL 540
Код: 62900113105
-10 %
ПРОМО

Оставащо време:

Кратко описание


Ефективната грижа за тревните площи изисква редовно проветряване на корените за по-добро насищане с кислород. Собствениците на частни градини могат да се възползват от бензиновия аератор STIHL RL 540, който е перфектно о... Прочети още...

1,349.00 лв 1,214.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ефективната грижа за тревните площи изисква редовно проветряване на корените за по-добро насищане с кислород. Собствениците на частни градини могат да се възползват от бензиновия аератор STIHL RL 540, който е перфектно оборудван за уплътняване на тревата и правене на по-гъста и издръжлива повърхност. Снабден с мощен двигател, аераторът STIHL RL 540 бързо и надеждно премахва мъха и сплъстената трева, дори и на по-големи площи, достигащи размери до 2000 м2. Системата за лесен старт на двигателя позволява стартирането му с минимални усилия. Благодарение на здраво фиксираните ножове и остриета, механизмът за вертикално прорязване се врязва надеждно в сплъстените участъци. Работната дълбочина на седемте двойни ножа може да се регулира с помощта на лоста на кормилото. За глинисти или уплътнени почви, както и за изтощени тревни площи, е препоръчително да се извърши опесъчаване след вертикутирането, за да се разрохка структурата на почвата и да се избегне прекомерното овлажняване. Корпусът от здрав полимер на бензиновия аератор STIHL RL 540 предлага ниско тегло и висока устойчивост на топлина и UV лъчи. Плавно движещите се колела с профил на сцепление и стабилност на посоката гарантират добро сцепление за маневриране с аератора, който разполага с работна ширина от 38 см.

Интегрираната дръжка за носене в корпуса на аератора STIHL RL 540 го прави лесен за транспортиране. Сгъваемата ръкохватка позволява пестене на място при съхранение. Преди да повдигнете или съхраните уреда, уверете се, че двигателят е изключен, а щепселът е изваден.


Технически характеристики:

Тревна площ до 2000 м²
Тегло на уреда 33 кг
Работна ширина 38 см
Работна дълбочина 25 мм
Двигател, модел Serie HD675 OHV SC
Работен обем 149 см³
Номинална мощност 2,2 kW / 3,0 к.с.
Номинални обороти 2800 об/мин
Гарантирано ниво на звукова мощност LWA 94 dB(A)
Измерено ниво на шума LpA 81 dB(A)
Несигурност на измереното ниво на шум KpA 2 dB(A)
Ниво на вибрации (ръкохватка) ahw 4,12 м/сек²
Несигурност на нивото на вибрации K 2,06 м/сек²
CO2 725 g/kWh

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: аератор бензинов, моторен аератор, аератор моторен