Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинов двигател за мотокултиватор LT 240 - 8 к.с.

Производител: GARDENIA
Модел: LT 240
Код: 203

Кратко описание


Четиритактов бензинов двигател LT 240 – 8 конски сили с въздушно охлаждане за мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове. Цилиндричен вал с шпонка диаметър 25.4 мм, дължина 72 мм. Датчик за маслото - двигателя изгася ... Прочети още...

510.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Четиритактов бензинов двигател LT 240 – 8 конски сили с въздушно охлаждане за мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове. Цилиндричен вал с шпонка диаметър 25.4 мм, дължина 72 мм. Датчик за маслото - двигателя изгася при ниско ниво.

Технически данни:

Вид: 4-ри тактов двигател с въздушно охлаждане, хоризонтален вал
Кубатура, см3: 242
Цилиндър, мм: 73 x 58
Степен на компресия: 8.2:1
Мощност, к.с. / об/мин: 8 / 3600
Стартиране: Ръчно
Смазваща с-ма, л: 0.6
Резервоар, л: 6.0
Ниво на шума, dB: 80
Тегло, кг: 26
Габарити, мм: 380 x 430 x 410

Внимание: Всички двигатели пристигат "сухи" - незаредени с бензин и масло. Преди да пристъпите към запалване, уверете се, че в двигателя има налято 600 мл масло за четиритактови двигатели с въздушно охлаждане SAE 30 API - SJ/CD - за предпочитане марка Briggs & Stratton!

Предлагаме сервиз и резервни части.

ЗАМЕСТИТЕЛ НА ДВИГАТЕЛИТЕ TECUMSEH, BRIGGS&STARTTON, HONDA, SUBARU. Използва се за замяна на двигателите на мотофрези, мотокултиватори, мотоблокове и др.

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата може да е различна от обявената тук.

Всички стоки, които изпращаме са с опция преглед. Моля, проверявайте дали окомплектовката на стоката отговаря на описанието, както и за наличието на механични повреди още при получаване на пратката от куриера. Липса или механична повреда, установени след като е взета пратката от куриера, няма как да бъде доказана и не се зачита.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: двигател бензинов, четиритактов двигател, бензинов двигател, двигател за мотофреза, двигател за мотоблок