Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова кастрачка за клони STIHL HT 133

Производител: STIHL
Модел: HT 133
Код: 41822000149

Кратко описание


Професионална кастрачка за поддръжка на овощни насаждения и на короните на дървета. Лек, компактен редуктор с обезопасена срещу изгубване гайка и интегрирана маркировка за засичане на капака на водещото колело, оптимизир... Прочети още...

1,515.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Професионална кастрачка за поддръжка на овощни насаждения и на короните на дървета. Лек, компактен редуктор с обезопасена срещу изгубване гайка и интегрирана маркировка за засичане на капака на водещото колело, оптимизирана производителност при рязане благодарение на веригата със стъпка 1/4" РМ3, двигател 4-MIX® с улеснено стартиране. Висока ергономичност и стабилност при водене в резултат на олекотената четириъгълна телескопична тръба на предавателния вал, вградена стабилна опора за краткотрайно увеличаване на работния обсег, обща дължина 270 - 390 cм.

Технически характеристики:

CO2 g/kWh: 836
Работен обем см³: 31,4
Мощност kW/к.с.: 1,05/1,4
Тегло кг 1): 7,2
Ниво на звуково налягане dB(A) 2): 89
Ниво на звукова мощност dB(A) 2): 106
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3): 3,6/4,3
Шина Rollomatic E, дължина cм: 30
Стъпка на веригата: 1/4 " P
Обща дължина см 4): 270-390

1) незареден с гориво, без шина и верига
2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
3) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
4) с режеща гарнитура

Серийно оборудване

Двигател 4-MIX® на STIHL

Съчетава предимствата на 2-тактовия и 4-тактовия двигател: по-малко вредни емисии, без нужда от обслужване на масло, тих режим на работа, отлична мощност и висок въртящ момент. 

Странично опъване на веригата

Страничното опъване на веригата служи за безопасно и лесно обтягане на веригата.

Телескопична тръба на предавателния вал

С помощта на практичната телескопична тръба на предавателния вал, която се удължва от 2,70м до 3,90м, можете без усилие да кастрите клони директно от земята на височина до 5м. 

Специална капачка на резервоара за масло

Специална капачка за бързо, лесно отваряне и затваряне на резервоара за масло без инструмент.

Мултифункционална ръкохватка

Всички елементи за управление на двигателя са вградени в нея. Това значително улеснява работата с уреда - ръката остава през цялото време на ръкохватката. 

Антивибрационна система

Силните вибрации на местата, където се държат моторните уреди, могат да доведат до нарушения в оросяването на ръцете. Затова STIHL разработи ефективна антивибрационна система. При уредите, оборудвани с антивибрационна система, вибрациите, предавани от двигателя и от движещия се работен инструмент към местата, където се държи машината, са значително намалени. 

Автоматична декомпресия

При стартиране декомпресионната система удължава времето, в което клапанът е отворен. Това автоматично намалява съпротивлението при изтегляне на стартерното въже. 

Ръчна горивоподкачваща помпа

С натискане на вградената в карбуратора ръчна горивоподкачваща помпа, се подава бензин в карбуратора. По този начин се улеснява стартирането на машината, след дълъг период, в който тя не е била използвана. 

Презрамен колан

Презрамен колан с мека подплата за удобна и безопасна продължителна работа с уреда.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинова кастрачка за клони stihl, моторна кастрачка за клони stihl, прътова кастрачка за клони stihl, верижна кастрачка за клони stihl