Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова самоходна косачка HONDA HRG 466 SKEP - мулчиране

Производител: HONDA
Модел: HRG 466 SKEP
Код: HRG466C1SKEP
НОВО

Кратко описание


Независимо от големината и формата на вашата градина, HONDA предлага перфектната косачка за вас. Гамата от косачки включва машини както за домашна употреба, така и професионални косачки за продължителни натоварвания. Раз... Прочети още...

1,090.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Независимо от големината и формата на вашата градина, HONDA предлага перфектната косачка за вас. Гамата от косачки включва машини както за домашна употреба, така и професионални косачки за продължителни натоварвания. Различните технологии за трансмисия позволяват косене на площи с различни форми и характеристики.

Бензиновите косачки от серия HRG са лесни за работа, поддръжка и съхранение. Косачките IZY от серия HRG са достатъчно бързи, за да се справят с всякакви маневри. С голямата си капацитет и бързото изпразване на коша, вие ще имате повече време да се наслаждавате на вашата градина. Някои модели от серията HRG са оборудвани със система за мулчиране. Косачките от HRG са модели без собствен ход, с една скорост или с плавно регулиране на скоростта. Изработени са с прахово боядисан корпус от пресована стомана. Този тип корпус е издръжлив и функционален, като същевременно е лек за по-добра маневреност, но също така е износоустойчив и защитен от корозия и UV лъчи.

Bензиновата самоходна косачка HONDA HRG 466 SK EP е оборудвана със специални функции за улесняване на косенето и подобряване на резултатите:

Специален кош: Дизайнът му увеличава пропускливостта на въздуха през коша, за по-добра събирателна способност и предпазване от натрупване на прах.

Мулчираща система Versamol Selective: С тази система можете лесно да избирате дали да събирате, мулчирате или изхвърляте тревата, само с плъзгане на един бутон.

Специален материал на ножа: Ножът е създаден да се огъва, вместо да се чупи при сблъсък с друг предмет, което намалява разходите и предоставя удължено време за работа.

Smart Drive трансмисия: Позволява плавно регулиране на скоростта на движение на косачката, осигурявайки по-добро и прецизно косене около препятствия.

Лагери на предните и задните колела: Намаляват усилието, което трябва да прилагате при косене около препятствия.

Стоманен косилен апарат: Устойчив на удари и UV лъчи, с антикорозионно покритие, защитаващо от корозия.

HRG 466 SK EP е лека, но здрава косачка със специално проектиран корпус за обработка на труднодостъпни места. С висококачествения бензинов двигател на HONDA и добре заточения нож, тя е ефективна дори с гъста трева. Моделът разполага и с мулчираща система Versamol Selective и регулиране на височината на косене с 2 лоста.

Технически характеристики:

Ширина на косене (cm) 46
Двигател GCV 145
Обем (cm3) 145
Мощност kW/min-¹ 2.7/2800
Собствен ход Да
Задвижване 1 предавка
Rotostop съединител Не
Мулчираща система Да
Степени/Регулиране на височината (mm) 19-73
Материал на корпуса Стомана
Капацитет на коша L 55
Размери Д x Ш x В (mm) 1470 х 497 х 980
Тегло kg 32

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косачка за трева, моторна косачка, бензинова косачка, косачка бензинова, косачка самоходна, самоходна косачка, косачка за мулчиране