Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова самоходна косачка за трева VIKING MB 448 T

Производител: VIKING
Модел: MB 448 T
Код: 63580113410

Кратко описание


РАЗПРОДАЖБА. Срок на валидност - до изчерпване на количествата!Надеждна самоходна моторна, бензинова косачка за трева и мулчиране с ширина на косене 46 cм и 1-скоростен колесен механизъм, кош за трева с индикат... Прочети още...

939.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

РАЗПРОДАЖБА. Срок на валидност - до изчерпване на количествата!

Надеждна самоходна моторна, бензинова косачка за трева и мулчиране с ширина на косене 46 cм и 1-скоростен колесен механизъм, кош за трева с индикатор за нивото на запълване е с вместимост 55 литра. Настройката на височината на косене се извършва посредством лост с пружини. Компактен и здрав полимерен корпус допринася за голямата стабилност. Тя се стартира лесно и се управлява комфортно. В корпуса са вградени две ръкохватки за носене, които улесняват товаренето, респ. разтоварването на уреда и могат да се използват и за закрепването му. Здрава и при по-големи натоварвания стабилната рамкова конструкция остава в отлична форма. Тя се състои от три здрави метални части. Упражняваната върху ръкохватката сила се предава директно към корпуса, косачката реагира бързо и позволява лесно маневриране. Бързи връзки Quick-Fix - осигуряват бързо и лесно затягане и разхлабване на държачите на ръкохватката. Тъй като въздушните отвори на коша са насочени надолу, а капакът му е затворен, окосената маса и прахта не могат да излязат нагоре, благодарение на което машината се замърсява по-малко. Вграденият индикатор за равнището на запълване посочва подходящия момент за изпразване на коша за трева. Дизайнът на коша от две части гарантира лесното му отваряне и изпразване. В коша за трева на всички косачки VIKING със задно изхвърляне е вграден индикатор за нивото на запълване. Той сигнализира за подходящия момент за изпразване на коша. Корпусите от една част на косачките и аераторите VIKING са изработени от висококачествен полимер, устойчив на удари, топлина и UV-лъчи. Монтираните на два сачмени лагера колела са много стабилни и имат дълъг живот на експлоатация. Задвижващите колела с тракционен профил гарантират бързо придвижване в избраната посока. Моторизираният колесен механизъм улеснява косенето на големи площи и по наклони. Едно посягане към лоста за управление е достатъчно за задвижване на косачката. В зависимост от модела косачките VIKING имат 1 или 3 предни скорости. Двигател ReadyStart - решаващо предимство при стартиране: лесно и сигурно стартиране на уреда без усилие. Автоматичният смукач улеснява запалването на косачката както при студен, така и при топъл двигател. Спираловидният нож създава в аеродинамичния корпус силен въздушен поток, който изправя тревата преди косене и вкарва окосената маса в коша за трева, който е с вградена въздухопропускателна система. Красивият вид на окосената площ и добрите резултати при косене и събиране на окосената маса са гарантирани. Благодарение на сгъваемата ръкохватка косачките VIKING се транспортират бързо и без усилие. Освен това така сгънати те са много компактни за съхранение. С помощта на пружини височината на косене може да бъде регулирана централно на 6 степени (25–75 мм) от команден лост, а избраната степен може да се види върху специална скала.

Технически характеристики:

Тревна площ м²: 1200
Ширина на косене см: 46
Двигател, тип: B&S Serie 575 EX RS OHV
Работни обороти об/мин: 2800
Височина на косене мм: 25-75
Скорост км/ч: 3.5
Кош за трева л: 55
Материал на корпуса: полимер PP
Тегло кг: 26
Гарантирано ниво на звукова мощност Lwa dB (A): 96
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A): 83
Коеф. на неопределеност на звуковото налягане KpA dB (A): 2
Ниво на вибрациите ahw м/сек²: 3.90
Коефициент на неопределеност К м/сек²: 1.95

Допълнително оборудване, което може да се закупи отделно

Кит за мулчиране - с наставката за мулчиране и мулти ножа

При свален кош за трева и поставен кит за мулчиране косачката работи в режим на мулчиране. Окосената трева се надробява на фини частици, които се разпределят равномерно върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага. Отпада и необходимостта от отстраняване на окосената маса.

Със специално оформения мулти-нож тревата се отрязва постепенно и след това се надробява на фини частици в корпуса на косачката. При поставен кош за трева мултифункционалните косачки VIKING работят като събират окосената трева, а при използване на кита за мулчиране фините частици падат върху вече окосената тревна площ.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косачка за трева, моторна косачка, бензинова косачка, косачка бензинова, косачка самоходна, самоходна косачка