Каталог

Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ
Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX

Модел:  MB 448 TX
Кат. №:  63580113430
Гаранция:  24 месеца
Наличност:  Няма в наличност

Цена: 819.00 лв
Бр:

Бензинова косачка за трева самоходна Viking MB 448 TX РАЗПРОДАЖБА

РАЗПРОДАЖБА. Срок на валидност - до изчерпване на количествата!

Надеждна самоходна моторна, бензинова косачка за трева и мулчиране с ширина на косене 46 cм и 1-скоростен колесен механизъм, кош за трева с индикатор за нивото на запълване е с вместимост 55 литра. С помощта на пружини височината на косене може да бъде регулирана централно на 6 степени (25–75 мм) от команден лост, а избраната степен може да се види върху специална скала. Тя се стартира лесно и се управлява комфортно. Благодарение на сгъваемата ръкохватка косачките VIKING се транспортират бързо и без усилие. Освен това така сгънати те са много компактни за съхранение. Спираловидният нож създава в аеродинамичния корпус силен въздушен поток, който изправя тревата преди косене и вкарва окосената маса в коша за трева, който е с вградена въздухопропускателна система. Красивият вид на окосената площ и добрите резултати при косене и събиране на окосената маса са гарантирани. Моторизираният колесен механизъм улеснява косенето на големи площи и по наклони. Едно посягане към лоста за управление е достатъчно за задвижване на косачката. В зависимост от модела косачките VIKING имат 1 или 3 предни скорости. Монтираните на два сачмени лагера колела са много стабилни и имат дълъг живот на експлоатация. Задвижващите колела с тракционен профил гарантират бързо придвижване в избраната посока. Корпусите от една част на косачките и аераторите VIKING са изработени от висококачествен полимер, устойчив на удари, топлина и UV-лъчи. В коша за трева на всички косачки VIKING със задно изхвърляне е вграден индикатор за нивото на запълване. Той сигнализира за подходящия момент за изпразване на коша. Тъй като въздушните отвори на коша са насочени надолу, а капакът му е затворен, окосената маса и прахта не могат да излязат нагоре, благодарение на което машината се замърсява по-малко. Вграденият индикатор за равнището на запълване посочва подходящия момент за изпразване на коша за трева. Дизайнът на коша от две части гарантира лесното му отваряне и изпразване. Бързи връзки Quick-Fix - oсигуряват бързо и лесно затягане и разхлабване на държачите на ръкохватката. В корпуса са вградени две ръкохватки за носене, които улесняват товаренето, респ. разтоварването на уреда и могат да се използват и за закрепването му.

Технически характеристики:

Тревна площ м²: 1200
Ширина на косене см: 46
Двигател, тип: B&S Serie B&S Serie 500 E
Работни обороти об/мин: 2800
Височина на косене мм: 25-75
Скорост км/ч: 3.5
Кош за трева л: 55
Тегло кг: 26
Гарантирано ниво на звукова мощност Lwa dB (A): 96
Коеф. на неопределеност на звуковото налягане KpA dB (A): 2
Ниво на вибрации ahw м/сек² 4,10 / 2,05
Коефициент на неопределеност К м/сек²: 2.05

Допълнително оборудване, което може да се закупи отделно

Кит за мулчиране - с наставката за мулчиране и мулти ножа

При свален кош за трева и поставен кит за мулчиране косачката работи в режим на мулчиране. Окосената трева се надробява на фини частици, които се разпределят равномерно върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага. Отпада и необходимостта от отстраняване на окосената маса.

Със специално оформения мулти-нож тревата се отрязва постепенно и след това се надробява на фини частици в корпуса на косачката. При поставен кош за трева мултифункционалните косачки VIKING работят като събират окосената трева, а при използване на кита за мулчиране фините частици падат върху вече окосената тревна площ.

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули