Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова косачка за трева VIKING MB 443

Производител: VIKING
Модел: MB 443
Код: 63380113400

Кратко описание


Много маневрена моторна, бензинова косачка за трева и мулчиране. Отличава с практични елементи на оборудването. Кошът с индикатор за нивото на запълване е с вместимост 55 литра. Височината на косене се регулира централно... Прочети още...

699.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Много маневрена моторна, бензинова косачка за трева и мулчиране. Отличава с практични елементи на оборудването. Кошът с индикатор за нивото на запълване е с вместимост 55 литра. Височината на косене се регулира централно от команден лост с помощта на пружини. Ръкохватки за носене в корпуса са вградени две ръкохватки за носене, които улесняват товаренето, респ. разтоварването на уреда и могат да се използват и за закрепването му. Здрава и при по-големи натоварвания стабилната рамкова конструкция остава в отлична форма. Тя се състои от три здрави метални части. Упражняваната върху ръкохватката сила се предава директно към корпуса, косачката реагира бързо и позволява лесно маневриране. Бързи връзки Quick-Fix осигуряват бързо и лесно затягане и разхлабване на държачите на ръкохватката. Иновативен кош за трева. Тъй като въздушните отвори на коша са насочени надолу, а капакът му е затворен, окосената маса и прахта не могат да излязат нагоре, благодарение на което машината се замърсява по-малко. Вграденият индикатор за равнището на запълване посочва подходящия момент за изпразване на коша за трева. Дизайнът на коша от две части гарантира лесното му отваряне и изпразване. Корпусите от една част на косачките и аераторите VIKING са изработени от висококачествен полимер, устойчив на удари, топлина и UV-лъчи. Спираловидният нож създава в аеродинамичния корпус силен въздушен поток, който изправя тревата преди косене и вкарва окосената маса в коша за трева, който е с вградена въздухопропускателна система. Красивият вид на окосената площ и добрите резултати при косене и събиране на окосената маса са гарантирани. Благодарение на сгъваемата ръкохватка косачките VIKING се транспортират бързо и без усилие. Освен това така сгънати те са много компактни за съхранение. С помощта на пружини височината на косене може да бъде регулирана централно на 6 степени (25–75 мм) от команден лост, а избраната степен може да се види върху специална скала.

Технически характеристики:

Тревна площ м²: 1200
Ширина на косене см: 41
Двигател, тип: B&S Serie 450 E OHV
Работни обороти об/мин: 2800
Височина на косене мм: 25-75
Кош за трева л: 55

Материал на корпуса: полимер PP
Тегло кг: 24
Гарантирано ниво на звукова мощност Lwa dB (A): 94
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A): 81
Коеф. на неопределеност на звуковото налягане KpA dB (A): 2
Ниво на вибрациите ahw м/сек²: 4.10
Коефициент на неопределеност К м/сек²: 2.05


Допълнително оборудване, което може да се закупи отделно

Кит за мулчиране - с наставката за мулчиране и мулти ножа

При свален кош за трева и поставен кит за мулчиране косачката работи в режим на мулчиране. Окосената трева се надробява на фини частици, които се разпределят равномерно върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага. Отпада и необходимостта от отстраняване на окосената маса.

Със специално оформения мулти-нож тревата се отрязва постепенно и след това се надробява на фини частици в корпуса на косачката. При поставен кош за трева мултифункционалните косачки VIKING работят като събират окосената трева, а при използване на кита за мулчиране фините частици падат върху вече окосената тревна площ.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косачка за трева, моторна косачка, бензинова косачка, косачка бензинова