Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова косачка за висока трева VIKING MB 6 RH

Производител: VIKING
Модел: MB 6 RH
Код: 63800113421

Кратко описание


Надеждна и маневрена моторна, бензинова косачка за косене на висока трева, оборудвана с много големи задни колела с вграден свободен ход и възможност за въртене на 360° около оста им. По-комфортна и лека работа благодаре... Прочети още...

2,199.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Надеждна и маневрена моторна, бензинова косачка за косене на висока трева, оборудвана с много големи задни колела с вграден свободен ход и възможност за въртене на 360° около оста им. По-комфортна и лека работа благодарение на централната настройка височината на косене и възможността за регулиране на ръкохватката във височина и встрани според ръста на работещия. Идеална за косене на терени с висока трева или с избуяли диви растения. Централното регулиране на височината дава възможност за степенна настройка на височината на косене директно от ръкохватката. Големите задни колела с вграден свободен ход позволяват лесно завъртане на косачката. За да се гарантира на работещия оптимална работна позиция при косене, ръкохватката може да бъде регулирана във височина, а при транспортиране или съхраняване - да се сгъне. Ръкохватка с възможност за завъртане настрани - дава възможност за оптимална работна позиция на работещия при косене по склонове (заедно с фиксиращото се предно колело) и позволява точно косене по краищата на тревните площи до огради и стени. Стабилният колесен механизъм улеснява работата с косачките за висока трева на VIKING и дава възможност за бързо и удобно косене и на неравни терени.

Технически характеристики:

Двигател, тип: B&S Serie 750 DOV RS
Тревна площ м²: 2500
Работни обороти об/мин: 3100
Ширина на косене см: 53
Височина на косене мм: 55-150
Скорост км/ч: 2.7
Колесен механизъм: 1 скорост (T)
Тегло кг: 67
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A): 86
Коеф. на неопределеност на звуковото налягане KpA dB (A): 2
Ниво на вибрациите ahw м/сек²: 4.02
Коефициент на неопределеност К м/сек²: 2.01

Регулируемо предно колело

Завъртащото се предно колело е регулируемо във височина, а при работа по леки наклони може да бъде фиксирано.

Основен лагер

При професионална употреба на косачката на терени, където има зони с дива растителност, храсталаци и висока трева, един допълнителен основен лагер в косачния корпус предпазва вала на двигателя от повреди. Същевременно пластмасова защита предпазва лагера от замърсяване и влага.

Отворена форма на корпуса

Специалната отворена отпред форма на корпуса позволява преработване на големи количества трева. Надеждна защита в корпуса на косачката предпазва вала на двигателя от повреди при допир на ножа до препяствие.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косачка за трева, моторна косачка, бензинова косачка, косачка бензинова, косачка за висока трева