Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова резачка за дърва STIHL MS 241 C-M

Производител: STIHL
Модел: MS 241 C-M
Код: 11432000257

Кратко описание


Универсален бензинов трион моторен трион - резачка за дърва за професионална употреба, серийно оборудван с M-Tronic. Дозирането на горивото се регулира електронно и се напасва автоматично към условията, характерни за око... Прочети още...

1,399.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Универсален бензинов трион моторен трион - резачка за дърва за професионална употреба, серийно оборудван с M-Tronic. Дозирането на горивото се регулира електронно и се напасва автоматично към условията, характерни за околната среда, благодарение на което без да е необходима ръчна настройка на карбуратора моторният трион винаги има оптимална мощност. Оборудван също и с лесен за почистване HD2 филтър, обезопасена срещу изгубване гайка на капака на водещото колело. Еднокомпонентен капак с три бързи връзки и функция памет, даващи възможност за бързо подновяване на работата след прекъсване. Изключително лек и удобен за работа в личното стопанство както и професионална работа в строителството и в гората.

M-Tronic улеснява стартирането, защото се извършва с по-малко издърпвания на стартерното въже и без превключване. Изцяло електронното управление на двигателя със запаметяваща функция, регулираща момента на запалване и дозирането на горивото. Благодарение на разпознаването, дали е необходимо студено или топло стартиране, M-Tronic гарантира винаги оптимална мощност на двигателя, постоянна най-голяма честота на въртене и много добро ускорение.

Технически характеристики:

Работен обем см³: 42.6
Мощност кВт/к.с.: 2.2/3
Обороти на празен ход 1/мин: 2800
Максимални обороти 1/мин: 14000
Тегло без шина и верига, с празни резервоари кг: 4.7
Тегло за единица мощност кг/кВт: 2.1
Дължина на шината см: 40
Верига STIHL Oilomatic, тип: Picco Super 3 (PS3)
Стъпка на веригата: 3/8” P
Звуково налягане dB(A): 102.0
Звукова мощност dB(A): 114.0
Ниво на вибрациите ляво/дясно м/сек²: 2.9/2.9

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинова резачка за дърва stihl, моторен трион stihl, бензинов трион stihl, верижен трион stihl