Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова резачка за дърва STIHL MS 661

Производител: STIHL
Модел: MS 661
Код: 11442000315

Кратко описание


Много мощен, високопроизводителен моторен трион, оборудван с най-модерна технология 2-MIX. Предназначен да издържа на екстремно натоварване. Оптимално тегло за единица мощност. Ниско ниво на вибрации. HD2 въздушен филтър... Прочети още...

2,999.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Много мощен, високопроизводителен моторен трион, оборудван с най-модерна технология 2-MIX. Предназначен да издържа на екстремно натоварване. Оптимално тегло за единица мощност. Ниско ниво на вибрации. HD2 въздушен филтър с радиално уплътнение. Препоръчваме го за използване при ефективен добив на едроразмерна дървесина. Икономичният двигател 2-МІХ на STIHL с канална технология 1-в-4 убеждава с висок въртящ момент в широк диапазон на оборотите. При това моторният трион e с до 20% по-нисък разход на гориво в сравнение с двутактовите двигатели на STIHL със същата мощност, но без технология 2-MIX. Отделянето на изгорели газове е намалено с до 50 %. Новият HD2 филтър, изработен от полиетиленов филтърен материал, има до 70% по-фини пори в сравнение с филтрите от кече и полиамид и филтрира и най-фините частици прах. Не пропуска вода и масло. Цялостното му почистване е много лесно. Посредством бързата връзка филтърът може да се монтира и демонтира бързо без помощта на инструмент. Маслена помпа с регулиране на разхода - дава възможност на потребителя за точно дозиране на подаваното количество масло в зависимост от нуждите. На позиция Е е възможно подаваното количество масло за веригата да се намали до 50 %. При работа с много дълги режещи гарнитури или рязане на много суха дървесина потребителят е в състояние да регулира помпата така, че да се подава по-голямо количество масло. Поради голямата компресия при запалване на двигател с вътрешно горене възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart намалява усилието при запалване, което улеснява стартирането на уреда. Компенсатор - ролята на компенсатора (регулираща система в карбуратора) е въпреки увеличаващото се замърсяване на въздушния филтър, мощността на двигателя, нивото на вредни емисии и разходът на гориво да остават непроменливи за продължителен период от време. Едва когато е налице чувствителен спад в мощността, въздушният филтър трябва да бъде почистен. Това гарантира много дълги работни интервали без необходимост от поддръжка.  Система STIHL Ematic. Системата Ematic се състои от шина Ematic, верига Oilomatic и регулираща подаваното количество масло маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло попада на мястото, където е необходимо смазване. Така разходът на масло намалява до 50%. Функциите на машината, като студено и топло стартиране, режим на работа и покой, се управляват посредством един единствен лост. Това осигурява комфорт и безопасност по време на работа, тъй като позволява дясната ръка да е винаги на ръкохватката.

Технически характеристики:

Работен обем см³: 91.1
Мощност кВт/к.с.: 5.4/7.3
Обороти на празен ход 1/min: 2800
Максимални обороти 1/min: 13500
Тегло кг: 7.4
Тегло за единица мощност кг/кВт: 1.4
Дължина на шината см: 50
Верига STIHL Oilomatic, тип: Rapid Super (RS)
Стъпка на веригата: 3/8"
Звуково налягане dB(A): 105.0
Звукова мощност dB(A): 118
Ниво на вибрациите ляво/дясно м/сек²: 5.5/5.5

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинова резачка за дърва stihl, моторен трион stihl, бензинов трион stihl, верижен трион stihl