Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова резачка за дърва VIKI 5200 - 2 бр.

Производител: VIKI
Модел: 5200-2
Код: 52002

Кратко описание


Конструктовно тези резачки за дърва са с антивибрационна система на тампони като горивният резервоар заедно с ръкохватките е отделен от корпуса и режещия апарат както при професионалните машини за допълнително намаляване... Прочети още...

158.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Видео

Видео

Конструктовно тези резачки за дърва са с антивибрационна система на тампони като горивният резервоар заедно с ръкохватките е отделен от корпуса и режещия апарат както при професионалните машини за допълнително намаляване на вибрациите. Резачките са оборудвани с регулируема маслена помпа , а въздушният филтър е пластмасов, което позволява миенето му и по този начин се удължава животът му. Не мийте въздушният филтър с бензин, разредители, ацетон, зашото го разяждат! Използвайте малка бояджийска четка с течаща хладка вода и веро. Метален корпус. Много добро съотношение цена / качество.

Технически характеристики:

Двигател: двутактов, бензинов
Обем на двигателя: 53.2 куб. см.
Мощност кВт/к.с: 2.2  / 3
Обороти на празен ход: 2800 об./мин.
Максимални обороти: 12000 об./мин.
Дължина на шината: 38 см.
Обем бензинов резервоар: 550 мл
Обем маслен резервоар: 260 мл
Тегло: 12.5 кг.

Моторният трион пристига при клиента в напълно сглобено състояние, като клиента трябва да си поставите шината и веригата. Моля да се има в предвид, че всички части на резачките са метални, противно на някои нелепи изказвания, че заради ниската цена частите вътре са пластмасови. Всички части на машината са метални, като изключение правят стартерната ролка, палците, червяк на маслената помпа, филтър, които са изработени от пластмаса, поради обяснимо технически причини, свързани с нормалната и безопасна работа на резачката. Твърдението, че моторните триони от този ценови клас са с пластмасови бутала е абсурдно и се прави от технически незапознати с тази (и не само) техника лица!

Окомплектовка:

  1. Резачка за дърва Viki 5200 - 2 бр.
  2. Шина 38 см. - 2 бр.
  3. Верига 38 см. - 2 бр.
  4. Комплект инструменти за монтаж и демонтаж - 2 бр.
  5. Пила за заточване - 2 бр.
  6. Предпазител за веригата - 2 бр.
  7. Инструкция за експлоатация - 2 бр.

Изпращаме с куриерска фирма до всяка точка на страната с наложен платеж(плащате в момента на доставка) с опция "Отвори и виж преди да платиш".

Двигателят работи с омаслен бензин в съотношение 1:40 или 25 мл. бездимно масло за високооборотни двутактови двигатели (за препоръчване масло на Щил или Хускварна) на 1 л. бензин A95. Използвайте винаги прясно приготвена горивна смес! За неправилна експлоатация, използване на некачествена или стара горивна смес, както и задавена машина от неправилно палене, не носим отговорност! Моля, прочетете инструкцията! Ако нямате опит с подобна резачка за дърва, преди да пристъпите към запалване, може да прочетете статията моторен трион - стартиране.

ВНИМАНИЕ! В интернет се предлагат подобни модели моторни триони - резачки за дърва с неотговарящи обявени параметри и качество, които може да са опасни. Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини от търговци с неясен произход. Бъдете внимателни!

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Предлагаме и резервни части, и консумативи за всички модели китайски резачки за дърва.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинова резачка за дърва viki, моторен трион viki, бензинов трион viki, верижен трион viki