Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова самоходна косачка STIHL RM 655 V мулчиране

Производител: STIHL
Модел: RM 655 V
Код: 63740113401

Кратко описание


Бензиновата косачка за трева STIHL RM 655 V е идеалното решение за ефективното поддържане на големи тревни площи и градини. Със своята ширина на косене от 53 см, тази косачка е специално проектирана за обработка на голем... Прочети още...

2,099.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Бензиновата косачка за трева STIHL RM 655 V е идеалното решение за ефективното поддържане на големи тревни площи и градини. Със своята ширина на косене от 53 см, тази косачка е специално проектирана за обработка на големи градински пространства с площ до 2500 квадратни метра.

Варио-колесният механизъм позволява адаптиране на косачката към вашите лични предпочитания при косене и към различните условия на терена. Това ви дава възможност да регулирате скоростта на косене непрекъснато, като оборотите на мощния двигател остават стабилни дори при промяна на скоростта. Мулти-ножът на косачката реже и мулчира без необходимост от смяна на остриетата, осигурявайки ви прецизно рязане на тревата.

Със своите 7 степени на регулиране на височината на косене от 25 мм до 85 мм, можете лесно да настроите желаната дължина на тревата. Сгъваемата, регулируема на височина ръкохватка предоставя ергономично управление и удобно изпразване на големият кош за трева с обем 70 литра, който има индикатор за нивото на запълване, показвайки ви кога е време за изпразване.

За трудни условия на тревните площи може да добавите опционалния комплект за събиране с оптимизиран нож-кука, който ще ви помогне да се справите по-лесно с различните предизвикателства.

Технически характеристики:

Измерено ниво на шума на работното място LpA [dB(A)] 84 dB(A)
Тревна площ до 2500 м²
Тегло на уреда 46 кг
Ширина на косене 53 см
Височина на косене 25 - 85 мм
Настройка на височината на косене на 7 степени (централна)
Скорост 2,6- 4,6 км/ч
Двигател, модел Serie HD775 OHV SC
Работен обем 173 см³
Номинална мощност 2,6 kW / 3,5 к.с.
Номинална честота на въртене на работен инструмент 2800 об/мин
Гарантирано ниво на звукова мощност LWA 98 dB(A)
Измерено ниво на звуково налягане LpA 84 dB(A)
Несигурност в измереното ниво на шума KpA 2 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw 3,8 м/сек²
Несигурност в нивото на вибрации K 1,9 м/сек²
CO2 725 g/kWh


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косачка за трева, моторна косачка, бензинова косачка, косачка бензинова, косачка самоходна, самоходна косачка, косачка за мулчиране