Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова самоходна косачка STIHL RM 655 VS мулчиране

Производител: STIHL
Модел: RM 655 VS
Код: 63740113411

Кратко описание


Косачката за трева STIHL RM 655 VS е проектирана специално за ефективно поддържане на големи градини с площ до 2500 квадратни метра. С ширината си на косене от 53 см и високото си качество на изработка, тази косачка е ид... Прочети още...

2,429.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Косачката за трева STIHL RM 655 VS е проектирана специално за ефективно поддържане на големи градини с площ до 2500 квадратни метра. С ширината си на косене от 53 см и високото си качество на изработка, тази косачка е идеален избор както за домашни потребители, така и за професионални градинари.

Една от ключовите характеристики на модела RM 655 VS е практичният варио-колесен механизъм, който позволява безстепенно регулиране на скоростта на косене. Това ви позволява да адаптирате скоростта на косене към вашите предпочитания и условията на терена. Освен това, косачката е оборудвана със спирачен съединител на ножа, който предпазва двигателя и позволява бързи почивки без необходимост от рестартиране на машината.

Мулти-ножът на косачката реже и мулчира тревата без смяна на остриетата, осигурявайки ви прецизно косене и подобрено усвояване на питателните вещества от почвата. Централното регулиране на височината на косене ви позволява да настройвате дължината на тревата от 25 мм до 85 мм спрямо вашите предпочитания.

Сгъваемата, регулируема на височина ръкохватка осигурява удобно управление и ергономична грижа за тревата. Кошът за трева с обем 70 литра е оборудван с индикатор за нивото на запълване, който ви уведомява когато е време за изпразване. За по-добро събиране на окосената трева на трудни терени можете да използвате допълнителния комплект за събиране.

Технически характеристики:

Тревна площ до 2500 м²
Ширина на косене 53 см
Височина на косене 20 - 85 мм
Настройка на височината на косене на 7 степени (централна)
Скорост 2,6- 4,6 км/ч
Тегло на уреда 50 кг
Двигател, модел Serie HD775 OHV SC
Работен обем 173 см³
Номинална мощност 2,6 kW / 3,5 к.с.
Номинална честота на въртене на работен инструмент 2800 об/мин
Гарантирано ниво на звукова мощност LWA 98 dB(A)
Измерено ниво на звуково налягане LpA 84 dB(A)
Несигурност в измереното ниво на шума KpA 2 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw 3,8 м/сек²
Несигурност в нивото на вибрации K 1,9 м/сек²
CO2 725 g/kWh

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косачка за трева, моторна косачка, бензинова косачка, косачка бензинова, косачка самоходна, самоходна косачка, косачка за мулчиране