Cosmos Machinery

 

Cosmos Machinery Ltd (Welltec Machinery Equipment Co. Ltd.) е основана през 1982 г. и е изцяло притежавано дъщерно дружество на Cosmos Machinery Enterprises Limited - компания вписана в Хонконг. През последните три десетилетия, компанията успешно изгради производствени бази в Южен Китай и Източен Китай, както и обширни продажби и сервизни мрежи в много вътрешни и задокеански пазари. Наред с научните изследвания и разработки, производство, продажби и сервиз на пластмасови шприц машини, компанията вече е разширила дейността си за обработка на различни пластмаси, каучук и оборудване за обработка на ламарини, екструдерни линии, гумени шприц машини, хидравлични преси, куполни пробивни машини и т.н.

По отношение на износа си фирмата създава съвместно дружество JH-WELLTEC в град Ahmedabad - India през 2010, за производство на малки и средно малки Se-серия серво задвижвани машини за шприцване на пластмаса, целящо да задоволи вътрешното търсене в Индия.

Компанията винаги е полагала огромни усилия за научни изследвания и технологично развитие, както и за откриване на нови таланти, така че да се гарантира устойчивост, конкурентоспособност и уникалност чрез интегриране на водещи технологии в хидравликата, механиката и контрол на мощността. Работещо с професионалисти от Китай и чужбина, дружеството непрекъснато пуска нови продукти с обновени технологии в отговор на променящите се нужди на пазара.

Покажи:
Ред:
Мотофреза Bronto 6.5 к.с
Мотофреза комплект с транспортни колела с тракторен грайфер 4х8, плуг, регулируем браздир и метални ..
940.00 лв
Мотофреза MTD С-Т 207
Мощен двигател и голяма работна ширина, много подходяща за работа в личното стопанство, за обработка..
630.00 лв