Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинова дробилка за клони STIHL GH 460 C

Производител: STIHL
Модел: GH 460
Код: 60122000016

Кратко описание


Мощната бензинова градинска дробилка STIHL GH 460 C е идеалният инструмент за големи обеми работа. Тя представлява компактна дробилка, подходяща за професионална употреба при поддръжка на големи зелени площи, както и за ... Прочети още...

5,899.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Мощната бензинова градинска дробилка STIHL GH 460 C е идеалният инструмент за големи обеми работа. Тя представлява компактна дробилка, подходяща за професионална употреба при поддръжка на големи зелени площи, както и за прецизна работа в домашната градина. С тази дробилка може да се надробяват както твърди, така и меки клони, което я прави особено подходяща за поддръжка на жив плет.

Мощният двигател на дробилката е способен да преработи клони с дебелина до 75 мм във фини дървесни стърготини. Освен това, тя е ефикасна при раздробяване на меки материали на фини частици, което е отлично за компостиране и получаване на органичен тор. Специалната 2-камерна система с различни видове ножове прави дробилката подходяща за сложни дейности по раздробяване. За оптимално качество на раздробяване, всяка камера може да бъде напълнена със специални ножове с конструкция „сандвич“, чрез отделните фунии за пълнене, в зависимост от материала.

Дробилката е оборудвана с предпазен превключвател One Click/One Turn, който гарантира бързо и незабавно спиране при нужда. Пневматичните гуми и транспортните дръжки осигуряват лесно транспортиране по терена, като я правят удобна за работа дори на неравни повърхности.

Технически характеристики:

Макс. дебелина на клона до: 75 мм
Двигател, модел: EVC 2000
Тегло на уреда: 76 кг
Работен обем: 352 см³
Номинална мощност: 6,5 kW / 8,8 к.с.
Номинални обороти на работен инструмент: 2560 об/мин
Режещ инструмент: Multi-Cut 450
Гарантирано ниво на звукова мощност: LWA 104 dB(A)
Измерено ниво на звуково налягане LpA: 94 dB(A)
Несигурност в измереното ниво на шума KpA: 3 dB(A)
CO2: 700 g/kWh

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: дробилка, бензинова дробилка, моторна дробилка, дробилка за клони