Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Електрическа косачка STIHL RME 339

Производител: STIHL
Модел: RME 339
Код: 63200112405

Кратко описание


Компактната и лека електрическа косачка STIHL RME 339 е идеална за частна употреба в зони, където е важно да се ограничи нивото на шум, особено в близост до жилищни сгради. С нейната ширина на косене от 37 см можете ефек... Прочети още...

499.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Компактната и лека електрическа косачка STIHL RME 339 е идеална за частна употреба в зони, където е важно да се ограничи нивото на шум, особено в близост до жилищни сгради. С нейната ширина на косене от 37 см можете ефективно и бързо да поддържате малки по размер тревни площи.

Благодарение на простата и здрава конструкция на издръжливия полимерен корпус, електрическата косачка за трева STIHL RME 339 има малко общо тегло, което ви позволява удобно и лесно косене. Можете лесно да настроите желаната височина на тревата, като използвате централното регулиране на височината на косене в 5 степени от 30 мм до 70 мм. Индикаторът за нивото на запълване на сгъваемия 40-литров кош за трева ви показва кога е подходящият момент да го изпразните. Уредът е оборудван с практични дръжки за лесно пренасяне. Ако изтеглите кабела прекалено далече, приспособлението за изтегляне и прибиране на кабела предотвратява изключването на щекерната връзка. Сгъваемата ръкохватка на косачката може да се регулира на височина и позволява удобна работа, а също така спестява място при съхранение.

Ако желаете да мулчирате, можете лесно да преоборудвате електрическата косачка STIHL RME 339 в Multi-Mäher™ с подходящия комплект за мулчиране.

Технически характеристики:

Тегло на уреда 14 кг
Тревна площ до 500 м²
Ширина на косене 37 см
Настройка на височината на косене на 5 степени (централна)
Кош за трева, вместимост 40 л
Номинална мощност 1200 W
Номинална честота на въртене на работен инструмент 3200 об/мин
Гарантирано ниво на звукова мощност LWA 93 dB(A)
Измерено ниво на звуково налягане LpA 79 dB(A)
Несигурност в измереното ниво на шума KpA 1 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw 1,2 м/сек²
Несигурност в нивото на вибрации K 0,6 м/сек²


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косачка за трева, електрическа косачка, косачка електрическа, косачка на ток