Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Електрическа косачка за трева VIKING ME 339

Производител: VIKING
Модел: ME 339
Код: 63200112400

Кратко описание


Маневрена, електрическа косачка за трева и мулчиране с лесно управление и ширина на косене 37 см МЕ 339 е подходяща за поддръжка на тревни площи до 500 м², както и за косене на трудно достъпни места. Височината на косене... Прочети още...

446.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Маневрена, електрическа косачка за трева и мулчиране с лесно управление и ширина на косене 37 см МЕ 339 е подходяща за поддръжка на тревни площи до 500 м², както и за косене на трудно достъпни места. Височината на косене може да бъде регулирана на 5 степени. С практичен сгъваем кош за трева с вместимост 40 литра. С възможност за допълнително окомплектоване с кит за мулчиране. Височината на косене може да бъде регулирана на 5 степени. Корпусите от една част на косачките VIKING са изработени от висококачествен полимер, устойчив на удари, топлина и UV-лъчи. В корпуса са вградени две ръкохватки за носене, които осигуряват лесно товарене, респ. повдигане на уреда. Вградено приспособление за изтегляне и прибиране на кабела - s негова помощ удължаващият кабел се фиксира към комбинацията шалтер-щекер, с която са оборудвани електрическите косачки VIKING. При транспортиране и съхранение на косачката ръкохватката може да се сгъне напред, което прави уреда много компактен. Тъй като въздушните отвори на коша са насочени надолу, а капакът му е затворен, окосената маса и прахта не могат да излязат нагоре, благодарение на което машината се замърсява по-малко. Вграденият индикатор за равнището на запълване посочва подходящия момент за изпразване на коша за трева. Дизайнът на коша от две части гарантира лесното му отваряне и изпразване. В коша за трева на всички косачки VIKING със задно изхвърляне е вграден индикатор за нивото на запълване. Той посочва подходящия момент за изпразване на коша за трева. Спираловидният нож създава в аеродинамичния корпус силен въздушен поток, който изправя тревата преди косене и вкарва окосената маса в коша за трева, който е с вградена въздухопропускателна система. Красивият вид на окосената площ и добрите резултати при косене и събиране на окосената маса са гарантирани.

Технически характеристики:

Тревна площ м²: 500
Ширина на косене см: 37
Номинална мощност W: 1200
Височина на косене мм: 30-70
Кош за трева л: 40
Тегло кг: 14
Гарантирано ниво на звукова мощност LwA dB (A): 93
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A): 79
Коеф. на неопределеност на звуковото налягане KpA dB (A): 1
Ниво на вибрациите ahw м/сек²: 0.82
Коефициент на неопределеност К м/сек²: 0.41

Допълнително оборудване, което може да се закупи отделно

Кит за мулчиране - с наставката за мулчиране и мулти ножа

При свален кош за трева и поставен кит за мулчиране косачката работи в режим на мулчиране. Окосената трева се надробява на фини частици, които се разпределят равномерно върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага. Отпада и необходимостта от отстраняване на окосената маса.

Със специално оформения мулти-нож тревата се отрязва постепенно и след това се надробява на фини частици в корпуса на косачката. При поставен кош за трева мултифункционалните косачки VIKING работят като събират окосената трева, а при използване на кита за мулчиране фините частици падат върху вече окосената тревна площ.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косачка за трева, електрическа косачка, косачка електрическа, косачка на ток