Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Електрическа косачка за трева VIKING ME 443

Производител: VIKING
Модел: ME 443
Код: 63380112400

Кратко описание


Изключително надеждна, безшумнаи екологична електрическа косачка за трева. Ел. двигател с мощност 1500 Watt, който почти не се нуждае от поддръжка. Космило с бързи връзки Quick-Fix, осигуряващи бързо и лесно затягане и р... Прочети още...

519.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Изключително надеждна, безшумнаи екологична електрическа косачка за трева. Ел. двигател с мощност 1500 Watt, който почти не се нуждае от поддръжка. Космило с бързи връзки Quick-Fix, осигуряващи бързо и лесно затягане и разхлабване на държачите на ръкохватката. Корпуса от една част на косачките VIKING са изработени от висококачествен полимер, устойчив на удари, топлина и UV-лъчи. С помощта на пружини височината на косене може да бъде настройвана централно на 6 степени (25–75 мм) от команден лост, а избраната степен може да се види върху специална скала. Вградено приспособление за изтегляне и прибиране на кабела, с помощтта на което удължаващият кабел се фиксира към комбинацията шалтер-щекер, с която са оборудвани електрическите косачки VIKING. В корпуса са вградени две ръкохватки за носене, които улесняват товаренето, респ. разтоварването на уреда и могат да се използват и за закрепването му. В коша за трева на всички косачки VIKING със задно изхвърляне е вграден индикатор за нивото на запълване. Той посочва подходящия момент за изпразване на коша за трева. Спираловиден нож създава в аеродинамичния корпус силен въздушен поток, който изправя тревата преди косене и вкарва окосената маса в коша за трева, който е с вградена въздухопропускателна система. Красивият вид на окосената площ и добрите резултати при косене и събиране на окосената маса са гарантирани. Компактна: за транспортиране или при съхранение на косачката ръкохватката може да бъде сгъната напред. Така косачката става изключително компактна. Иновативен кош за трева - тъй като въздушните отвори на коша са насочени надолу, а капакът му е затворен, окосената маса и прахта не могат да излязат нагоре, благодарение на което машината се замърсява по-малко. Вграденият индикатор за равнището на запълване посочва подходящия момент за изпразване на коша за трева. Дизайнът на коша от две части гарантира лесното му отваряне и изпразване. Подходяща за косена на площи до 600 м2.

Технически характеристики:

Тревна площ м²: 600
Ширина на косене см: 41
Номинална мощност W: 1500
Височина на косене мм: 25-75
Кош за трева л: 55
Тегло кг: 20
Гарантирано ниво на звукова мощност LwA dB (A): 96
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A): 82
Коеф. на неопределеност на звуковото налягане KpA dB (A): 2
Ниво на вибрациите ahw м/сек²: 1.40
Коефициент на неопределеност К м/сек²: 0.70

Допълнително оборудване, което може да се закупи отделно - цена 67.30 лв.

Кит за мулчиране - с наставката за мулчиране и мулти ножа

При свален кош за трева и поставен кит за мулчиране косачката работи в режим на мулчиране. Окосената трева се надробява на фини частици, които се разпределят равномерно върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага. Отпада и необходимостта от отстраняване на окосената маса.

Със специално оформения мулти-нож тревата се отрязва постепенно и след това се надробява на фини частици в корпуса на косачката. При поставен кош за трева мултифункционалните косачки VIKING работят като събират окосената трева, а при използване на кита за мулчиране фините частици падат върху вече окосената тревна площ.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косачка за трева, електрическа косачка, косачка електрическа, косачка на ток