Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Електрическа косачка за трева VIKING ME 545 V

Производител: VIKING
Модел: ME 545 V
Код: 63400112420

Кратко описание


Мощна електрическа косачка за трева и мулчиране с плавен варио-колесен механизъм и лек корпус от много здрав полимер. Отлични резултати при косене и събиране на окосената трева на тревни площи до 800 м². С централно регу... Прочети още...

952.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Мощна електрическа косачка за трева и мулчиране с плавен варио-колесен механизъм и лек корпус от много здрав полимер. Отлични резултати при косене и събиране на окосената трева на тревни площи до 800 м². С централно регулиране височината на косене на 7 степени. По-приятно косене на тревните площи благодарение на правилната настройка: ръкохватката за управление може да се регулира лесно и бързо във височина на 3 степени в зависимост от ръста на работещия, без това да влияе на стабилността и маневреността на косачката. Голям кош за събиране на трева с вместимост 60 л и комфортен дизайн. С възможност за допълнително оборудване с кит за мулчиране за пестящо времето косене, без необходимост от изхвърляне на окосената трева. Пластмасовите предпазни спойлери осигуряват допълнителна защита на корпуса при косене покрай стени и ръбове. При износване лесно се сменят с нови. В предната част на корпуса e вградена ръкохватка, която улеснява товаренето, респ. повдигането на уреда. Освен това тя служи като предпазен спойлер и защитава корпуса при сблъсък с препятствие. Корпусите от една част на косачките VIKING са изработени от висококачествен полимер, устойчив на удари, топлина и UV-лъчи. При транспортиране и съхранение на косачката ръкохватката може да се сгъне напред, което прави уреда много компактен. Монтираните на два сачмени лагера колела са много стабилни и имат дълъг живот на експлоатация. Задвижващите колела с тракционен профил гарантират бързо придвижване в избраната посока. Варио-колесен механизъм - скоростта на колесния механизъм може да се регулира плавно посредством лоста за управление на ръкохватката, което позволява индивидуално приспособяване към условията на косене. В коша за трева на всички косачки VIKING със задно изхвърляне е вграден индикатор за нивото на запълване. Той посочва подходящия момент за изпразване на коша за трева. Спираловидният нож създава в аеродинамичния корпус силен въздушен поток, който изправя тревата преди косене и вкарва окосената маса в коша за трева, който е с вградена въздухопропускателна система. Красивият вид на окосената площ и добрите резултати при косене и събиране на окосената маса са гарантирани. Иновативен кош за трева - въздушните отвори на коша са насочени надолу, а капакът му е затворен, окосената маса и прахта не могат да излязат нагоре, благодарение на което машината се замърсява по-малко. Вграденият индикатор за равнището на запълване посочва подходящия момент за изпразване на коша за трева. Дизайнът на коша от две части гарантира лесното му отваряне и изпразване.

Технически характеристики:

Тревна площ м²: 800
Ширина на косене см: 43
Номинална мощност W: 1600
Височина на косене мм: 25-80
Кош за трева л: 60
Тегло кг: 32
Гарантирано ниво на звукова мощност LwA dB (A): 94
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A): 78
Коеф. на неопределеност на звуковото налягане KpA dB (A): 1
Ниво на вибрациите ahw м/сек²: 5.20
Коефициент на неопределеност К м/сек²: 2.08

Допълнително оборудване, което може да се закупи отделно - цена 67.30 лв.

Кит за мулчиране - с наставката за мулчиране и мулти ножа

При свален кош за трева и поставен кит за мулчиране косачката работи в режим на мулчиране. Окосената трева се надробява на фини частици, които се разпределят равномерно върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага. Отпада и необходимостта от отстраняване на окосената маса.

Със специално оформения мулти-нож тревата се отрязва постепенно и след това се надробява на фини частици в корпуса на косачката. При поставен кош за трева мултифункционалните косачки VIKING работят като събират окосената трева, а при използване на кита за мулчиране фините частици падат върху вече окосената тревна площ.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косачка за трева, електрическа косачка, косачка електрическа, косачка на ток