Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Електрически аератор STIHL RLE 240

Производител: STIHL
Модел: RLE 240
Код: 62910115615
-10 %
ПРОМО

Оставащо време:

Кратко описание


С леките си 16 кг, електрическият аератор STIHL RLE 240 представлява компактно и удобно решение сред електрическите аератори на STIHL, особено подходящ за по-малки тревни площи. Този здрав и компактен аератор за тревни п... Прочети още...

399.00 лв 359.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

С леките си 16 кг, електрическият аератор STIHL RLE 240 представлява компактно и удобно решение сред електрическите аератори на STIHL, особено подходящ за по-малки тревни площи. Този здрав и компактен аератор за тревни площи с механизъм за вертикално прорязване е отличен помощник за собствениците на частни градини при аериране и разрохкване на тревните площи в градината. Можете да замените механизма за вертикално прорязване с проветряващ валяк, използвайки стандартни инструменти. Този метод позволява отстраняване на мъх и тревен филц от градината, без да разрохквате окосената повърхност.

Разрохкването е ключов етап от редовната грижа за тревната площ, тъй като помага на водата, въздуха и хранителните вещества да проникнат по-дълбоко в почвата. Ако тревната площ е сплъстена и има много плевели или мъх, въпреки подходящото торене, това може да бъде индикация за глиниста почва или интензивна употреба. В такива случаи е препоръчително тревните площи да се опесъчват редовно, за да се подобри структурата на почвата и да се предотврати прекомерното овлажняване.

Благодарение на електрическия си двигател, електрическият аератор STIHL RLE 240 изпълнява своята функция тихо, без вредни емисии и екологично. Вграденото приспособление за изтегляне и прибиране на кабела осигурява безопасно закрепване на удължителя към групата превключвател-щепсел на електрическия вашия аератор. Плавно движещите се колела имат профил на сцепление и стабилност на посоката, което гарантира лесно маневриране и добро сцепление с почвата. Аераторът STIHL RLE 240 може лесно да се повдигне, накланя, зареди и прибере, като заема минимално място, благодарение на дръжката за носене, прикрепена към полимерния корпус. Преди да повдигнете или приберете уреда, уверете се, че двигателят е изключен и предпазният ключ е изваден. Дръжката предпазва корпуса на аератора, когато той се сблъсква с препятствия по тревната площ. Практичният кош за събиране на трева може да побере до 50 л растителни остатъци.

Технически характеристики:

Ниво на вибрациите ahw 5,8 м/сек²

Коефициент на неопределеност К 2,32 м/сек²
Работна ширина 34 см
Тегло на уреда 16 кг
Измерено ниво на звуково налягане LpA 78 dB (A)
Номинални обороти 4100 об/мин
Коеф. на неопределеност на звуковото налягане KpA 3 dB (A)
Тревна площ 500 м²
Работна ширина 34 см
Гарантирано ниво на звукова мощност Lwa 94 dB (A)
Работна дълбочина 15 мм
Работна дълбочина 15 мм
Номинална мощност 1500 W
Номинални обороти на работен инструмент 4100 об/мин
Гарантирано ниво на звукова мощност LWA 95 dB(A)
Измерено ниво на звуково налягане LpA 79 dB(A)
Несигурност на измереното ниво на шума KpA 3 dB(A)
Ниво на вибрации (ръкохватка) ahw 5,2 м/сек²
Несигурност на нивото на вибрации K 2,08 м/сек²

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: аератор електрически