Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Генератор за ток 5.5 електрически стартер

Производител: BULPOWER
Модел: BP55
Код: 405

Кратко описание


Монофазен бензинов четиритактов генератор с максимална мощност 6 кВт, номинална мощност - 5.5 кВт. - идеален за аварийно захранване на еднофамилни къщи и вили и техника в малки фирми. Медни ротор и статор - за разли... Прочети още...

900.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Монофазен бензинов четиритактов генератор с максимална мощност 6 кВт, номинална мощност - 5.5 кВт. - идеален за аварийно захранване на еднофамилни къщи и вили и техника в малки фирми. Медни ротор и статор - за разлика от много продавани в интернет генератори. Двигателът е пълно копие на Honda - 13 конски сили. Вграден AVR - автоматично регулиране и стабилизиране на напрежението, автоматичен предпазител против претоварване. Има 4 броя изходи за 220 V и един изход за 12 V. Включени щепсели - 4 бр., ключ за свещите и кабел за изхода на 12V за зареждане на външен акумулатор. Генератора е снабден с колела и удобни ръкохватки за по лесно транспортиране. НОВО - електронен дисплей, показващ моментно напрежение - V, консумирани ампери - A, консумирани киловати - kW, честота на тока - Hz. Дисплея показва и времето на работа на генератора, което е изключително удобна функция, за следене на моточасовете при смяна на масло и почистване на филтъра.

Технически характеристики:

Двигател: четиритактов двигател с въздушно охлаждане, хоризонтален вал
Обем на двигателя: 389 см3
Диаметър цилиндър: 88х64 мм
Степен на компресия: 8:1
Максимална мощност: 13 конски сили
Максимални обороти: 3600 об/мин
Обем смазваща с-ма двигател: 1.1 л
Обем резервоар: 25 л
Разход на гориво: 325 мл/кВт/ч
Номинална мощност на генератора: 5.5 кВт
Максимална мощност на генератора: 6 кВт
Работна честота: 50 Hz
Нивото на шума: 69 - 72 dB
Брой монофазни изходи: 4
Размери на генератора д,ш,в: 68х51х55 см
Тегло нето: 80 кг

Предлагаме сервиз и резервни части.

Внимание: Всички двигатели пристигат "сухи" - незаредени с бензин и масло. Преди да пристъпите към запалване, уверете се, че в двигателя има налято 1.1 л масло за четиритактови двигатели с въздушно охлаждане SAE 30 API - SJ/CD - за предпочитане марка Briggs & Stratton!

ВНИМАНИЕ! В интернет се предлагат подобни модели бензинови генератори за ток с неотговарящи обявени параметри и качество, както и с по евтините алуминиеви ротор и статор. Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини с неясен произход. Бъдете внимателни!

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинов генератор, монофазен генератор, генератор за ток, мотогенератор, генератор за ток ел старт