Каталог

Генератор за ток 5.5 електрически стартер

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ
Генератор за ток 5.5 електрически стартер Генератор за ток 5.5 електрически стартер Генератор за ток 5.5 електрически стартер Генератор за ток 5.5 електрически стартер Генератор за ток 5.5 електрически стартер Генератор за ток 5.5 електрически стартер Генератор за ток 5.5 електрически стартер Генератор за ток 5.5 електрически стартер Генератор за ток 5.5 електрически стартер Генератор за ток 5.5 електрически стартер

Модел:  BP55
Кат. №:  405
Гаранция:  24 месеца
Наличност:  Няма в наличност

Цена: 900.00 лв
Бр:

Генератор за ток 5.5 електрически стартер

Монофазен бензинов четиритактов генератор с максимална мощност 6 кВт, номинална мощност - 5.5 кВт. - идеален за аварийно захранване на еднофамилни къщи и вили и техника в малки фирми. Медни ротор и статор - за разлика от много продавани в интернет генератори. Двигателът е пълно копие на Honda - 13 конски сили. Вграден AVR - автоматично регулиране и стабилизиране на напрежението, автоматичен предпазител против претоварване. Има 4 броя изходи за 220 V и един изход за 12 V. Включени щепсели - 4 бр., ключ за свещите и кабел за изхода на 12V за зареждане на външен акумулатор. Генератора е снабден с колела и удобни ръкохватки за по лесно транспортиране. НОВО - електронен дисплей, показващ моментно напрежение - V, консумирани ампери - A, консумирани киловати - kW, честота на тока - Hz. Дисплея показва и времето на работа на генератора, което е изключително удобна функция, за следене на моточасовете при смяна на масло и почистване на филтъра.

Технически характеристики:

Двигател: четиритактов двигател с въздушно охлаждане, хоризонтален вал
Обем на двигателя: 389 см3
Диаметър цилиндър: 88х64 мм
Степен на компресия: 8:1
Максимална мощност: 13 конски сили
Максимални обороти: 3600 об/мин
Обем смазваща с-ма двигател: 1.1 л
Обем резервоар: 25 л
Разход на гориво: 325 мл/кВт/ч
Номинална мощност на генератора: 5.5 кВт
Максимална мощност на генератора: 6 кВт
Работна честота: 50 Hz
Нивото на шума: 69 - 72 dB
Брой монофазни изходи: 4
Размери на генератора д,ш,в: 68х51х55 см
Тегло нето: 80 кг

Предлагаме сервиз и резервни части.

Внимание: Всички двигатели пристигат "сухи" - незаредени с бензин и масло. Преди да пристъпите към запалване, уверете се, че в двигателя има налято 1.1 л масло за четиритактови двигатели с въздушно охлаждане SAE 30 API - SJ/CD - за предпочитане марка Briggs & Stratton!

ВНИМАНИЕ! В интернет се предлагат подобни модели бензинови генератори за ток с неотговарящи обявени параметри и качество, както и с по евтините алуминиеви ротор и статор. Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини с неясен произход. Бъдете внимателни!

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Напишете запитване

Вашето име:
Вашият имейл:
Телефонен номер:
Вашето запитване:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Подобни артикули