Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Генератор за ток BULPOWER 3.5 ръчен старт

Производител: BULPOWER
Модел: Bulpower 3.5
Код: 403

Кратко описание


Монофазен бензинов четиритактов генератор с максимална мощност 3,5 кВт, номинална мощност - 3 кВт. - подходящ за захранване на еднофамилни къщи и вили или аварийно захранване на обекти. Този модел генератори са с ме... Прочети още...

450.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Монофазен бензинов четиритактов генератор с максимална мощност 3,5 кВт, номинална мощност - 3 кВт. - подходящ за захранване на еднофамилни къщи и вили или аварийно захранване на обекти. Този модел генератори са с медни ротор и статор - за разлика от много продавани в интернет генератори. Японски карбуратор. Двигателят е пълно копие на Хонда - новият мотор - 7 конски сили. Вграден AVR - за автоматично регулиране и стабилизиране на напрежението, наличие на автоматичен предпазител против претоварване. Има 3 броя изходи за 220 V и един изход за 12 V. Включени щепсели - 3 бр., ключ за свещите и кабел за изхода на 12V към външен акумулатор.

Технически характеристики:

Двигател: четиритактов с въздушно охлаждане, хоризонтален вал
Обем на двигателя: 210 см3
Диаметър цилиндър: 70х54 мм
Степен на компресия: 8.5:1
Максимална мощност: 7 конски сили
Максимални обороти: 3600 об/мин
Максимален въртящ момент: 1.5/2500 кг/м
Обем смазваща с-ма двигател: 600 мл
Обем резервоар: 15 л
Разход на гориво: 325 мл/кВт/ч
Номинална мощност на генератора: 3 кВт
Максимална мощност на генератора: 3.5 кВт
Работна честота: 50 Hz
Нивото на шума: 69 - 72dB
Размери на генератора д,ш,в: 60х45х45 см
Тегло нето: 42 кг

Предлагаме сервиз и резервни части. Гаранция 24 месеца!

Внимание: Всички двигатели пристигат "сухи" - незаредени с бензин и масло. Преди да пристъпите към запалване, уверете се, че в двигателя има налято 600 мл масло за четиритактови двигатели с въздушно охлаждане SAE 30 API - SJ/CD - за предпочитане марка Briggs & Stratton!

ВНИМАНИЕ! В интернет се предлагат подобни модели бензинови генератори за ток с неотговарящи обявени параметри и качество, както и с по евтините алуминиеви ротор и статор. В много случаи търговците не предлагат гаранционно обслужване, а нашите генератори са с 2 години гаранция! Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини с неясен произход. Бъдете внимателни!

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинов генератор, монофазен генератор, генератор за ток, мотогенератор