Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Генератор за ток GT3500 3 kW

Производител: HYDRO-S
Модел: GT3500-HHY3500F
Код: 7010159

Кратко описание


Монофазен бензинов четиритактов генератор с максимална мощност 3 кВт, номинална мощност - 2.8 кВт. - подходящ за захранване на еднофамилни къщи и вили или аварийно захранване на обекти. Този модел генератори са с ме... Прочети още...

660.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Монофазен бензинов четиритактов генератор с максимална мощност 3 кВт, номинална мощност - 2.8 кВт. - подходящ за захранване на еднофамилни къщи и вили или аварийно захранване на обекти. Този модел генератори са с медни ротор и статор - за разлика от много продавани в интернет генератори на по ниски цени. Висококачествени генератори, произведени в завода на Hyundai  в Япония. Двигателят е пълно копие на Хонда - 7 конски сили. Вграден AVR - за автоматично регулиране и стабилизиране на напрежението, наличие на предпазител против претоварване. Има 2 броя изходи за 220 V с включени щепсели - 2 бр. и ключ за свещ. Непрекъсната работа - 8 ч. при номинална мощност.

Технически характеристики:

Двигател: четиритактов с въздушно охлаждане, хоризонтален вал
Волтаж / честота: 220 V / 50 Hz
Обем на двигателя: 208 см3
Мощност на двигателя: 7 Hp
Номинален ток: 11 А
Стартиране: ръчно
Номинална мощност на генератора: 2.8 kW
Максимална мощност: 3 kW
Зщитно устройство: N.F.B
Ниво на шума: < 76 dB(A)/7m
Обем смазваща с-ма двигател: 600 мл
Обем резервоар: 15 л
Разход на гориво: 892 мл/ч
Размери на генератора д,ш,в: 61х45х49 см
Тегло нето: 49 кг

Предлагаме сервиз и резервни части. Гаранция 24 месеца!

Внимание: Всички двигатели пристигат "сухи" - незаредени с бензин и масло. Преди да пристъпите към запалване, уверете се, че в двигателя има налято 600 мл масло за четиритактови двигатели с въздушно охлаждане SAE 30 API - SJ/CD - за предпочитане марка Briggs & Stratton!

ВНИМАНИЕ! В интернет се предлагат подобни модели бензинови генератори за ток с неотговарящи обявени параметри и качество, както и с по евтините алуминиеви ротор и статор, които може даже да са опасни. В много случаи търговците не предлагат гаранционно обслужване, а нашите генератори са с 2 години гаранция! Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини с неясен произход. Бъдете внимателни!

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: бензинов генератор, монофазен генератор, генератор за ток, мотогенератор